Selvi25 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 1.174 Emoji Skoru 716 Puanlar 123 Yaş 33 3 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 21sibel #21 21sibel .!.: Benim adetlerim düzensiz hormon testi yaptirmadim daha Peki tedavi olarak ne yaptin canım Genişletmek için tıkla... Be n bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı hiçbir tedavi uygulanmadı adetlerim düzenli çocuk istediğim için doğum kontrol hapı verilmedi hepsi bu
21sibel .!.: Benim adetlerim düzensiz hormon testi yaptirmadim daha Peki tedavi olarak ne yaptin canım Genişletmek için tıkla... Be n bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı hiçbir tedavi uygulanmadı adetlerim düzenli çocuk istediğim için doğum kontrol hapı verilmedi hepsi bu
2 21sibel Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 30 3 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 21sibel #22 Selvi25 .!.: Be n bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı hiçbir tedavi uygulanmadı adetlerim düzenli çocuk istediğim için doğum kontrol hapı verilmedi hepsi bu Genişletmek için tıkla... Hmm insallah olur canım ya
Selvi25 .!.: Be n bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı hiçbir tedavi uygulanmadı adetlerim düzenli çocuk istediğim için doğum kontrol hapı verilmedi hepsi bu Genişletmek için tıkla... Hmm insallah olur canım ya