Yumurtalıkların kistik yapıda olması

21sibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba .. cevaplarinizi bekliyorum lütfen siteye yeni üye oldum size bir sorum olacak
Gebelik planlıyorum bi problem varmı diye doktora genel bi muayeneye gittim bana yurmutaliklarin kistik yapıda gebe kalmaya engel değil ama gebelik zor oluyor böyle durumlarda dedi
Benimle aynı problemi yaşayan var mı ne yaptınız benimle paylaşır mısınız.

Son düzenleme:
Birde .. dr bana folbiol yazdı 3 ay kullanmami söyledi .. folik asit kullanıp faydasını gören var mı

Canım kistik durum pkolu olduğunu gösterir. Ben bekarken doktora gittiğimde yumurtaligin tembel ama ileride gebe kalmana engel değil demişti. Daha geçenlerde yine gittim doktora her gittiğim bir sene bekle öyle gel diyodum. Bu kadına gittim bir sene doldu dedim tahlillere baktı ultrasonda baktı . Bana dedik sana daha önce polikistik overi yumurtlaman var dedi. Ve ben evlendikten 1.5 sene sonra pkolu olduğumu öğrendim. Hayıt içiyorum şimdilik adet olursam doktor tahlil yapacakmış. Bakalım artık hayirlisi

Cevap yazdığın için saol canım.. bana da adetin 2. Yada 3. Günü hormon tahlili yaptir dedi ama bekliyorum bende .. başka doktora gitmeli miyim acaba ne yapacağımı bilmiyorum 20 yaşındayim ve gebelik için ilk defa gittim doktora kafam çok karışık

Tahlil yaptıktan sonrada yazarsan çok sevinirim bende bı yol fikir arıyorum tedavi için senin doktorun sana ne önerecek paylasirsan muayene olduktan sonra çok iyi olur

İşin aslı diğer doktotlara da gitsen şu an hormon tahlili isteyecekler adet olunca yaptır ve doktorla görüş. İçine sinmezse başka bir doktora gidersin. Ama bence doktor seni her konuda bilgilendiriyosa hiç sikintı yok . Ama değişik tavirlardaysa doktor değiştirmen iyı olur rahat hissedersen tedaviyi de kabullenir rahatca yaptırırsın doktor önemli. Bu arada çok gençsin rahat ol

Tahlil yaptıktan sonrada yazarsan çok sevinirim bende bı yol fikir arıyorum tedavi için senin doktorun sana ne önerecek paylasirsan muayene olduktan sonra çok iyi olur

İnş tahlil yaptırmam da hamile kalmış olurum nasip tabi. Ama merak etme yazarim ben

Ya doktor iyi aslında ama sadece folik asit verip bunu 3 ay kullan dedi eşimde bende istiyoruz çocuk isteyince sabırsız oluyor insan ister istemez

Pko olduğunu da bilmiyodum bilgilendirdigin için saol kistik yapıda dedi bende o şekilde araştırayım dedim ama bişey bulamamıştım..

Biraz önce e nabizdan doktorun koyduğu tanıya baktım
09:46 N91-MENSTRÜASYONUN YOKLUĞU, AZLIĞI VE SEYREKLİĞİ diyo ama bana yumurtalıkların kistik yapıda dedi

Biraz önce e nabizdan doktorun koyduğu tanıya baktım
09:46 N91-MENSTRÜASYONUN YOKLUĞU, AZLIĞI VE SEYREKLİĞİ diyo ama bana yumurtalıkların kistik yapıda dedi
Canım konunu okudum büyük ihtimalle polikistik oversn doktor anlamassn diye belki açıklamasını yapmıştır adetlerin düzenli mi o önemli

Canım konunu okudum büyük ihtimalle polikistik oversn doktor anlamassn diye belki açıklamasını yapmıştır adetlerin düzenli mi o önemli
Değil maalesef en son adetim 15 gün gecikti evde gebelik testi yaptım pozitif doktora gittim kan testi yaptım negatif çıktı ondan iki gün sonra da adet oldum

Değil maalesef en son adetim 15 gün gecikti evde gebelik testi yaptım pozitif doktora gittim kan testi yaptım negatif çıktı ondan iki gün sonra da adet oldum
Zaten polikistik çok sayıda kist demek latincesi poli vs canm

Benim anlamadığım yumurtalıkta kist olmasıyla .. yumurtalıkların kistik yapıda olması aynı şey mı ..
Doktor bana yumurtalıkların kistik yapıda gebe kalmak zorlaşıyor dedi

Benim anlamadığım yumurtalıkta kist olmasıyla .. yumurtalıkların kistik yapıda olması aynı şey mı ..
Evet işte canım kist derken aslında catlamamıs yumurta onlar normal kist değil adı kist işte görüntü kist gibi yani

Benimde öyle canım polikistik görüntü var hormonlarım normal yani adetim düzenli yumurtlama oluyor bende

Benimde öyle canım polikistik görüntü var hormonlarım normal yani adetim düzenli yumurtlama oluyor bende
Benim adetlerim düzensiz hormon testi yaptirmadim daha
Peki tedavi olarak ne yaptin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…