Tahlil yaptıktan sonrada yazarsan çok sevinirim bende bı yol fikir arıyorum tedavi için senin doktorun sana ne önerecek paylasirsan muayene olduktan sonra çok iyi olur
Canım konunu okudum büyük ihtimalle polikistik oversn doktor anlamassn diye belki açıklamasını yapmıştır adetlerin düzenli mi o önemliBiraz önce e nabizdan doktorun koyduğu tanıya baktım
09:46 N91-MENSTRÜASYONUN YOKLUĞU, AZLIĞI VE SEYREKLİĞİ diyo ama bana yumurtalıkların kistik yapıda dedi
Değil maalesefCanım konunu okudum büyük ihtimalle polikistik oversn doktor anlamassn diye belki açıklamasını yapmıştır adetlerin düzenli mi o önemli
Zaten polikistik çok sayıda kist demek latincesi poli vs canmDeğil maalesefen son adetim 15 gün gecikti evde gebelik testi yaptım pozitif doktora gittim kan testi yaptım negatif çıktı ondan iki gün sonra da adet oldum
Evet işte canım kist derken aslında catlamamıs yumurta onlar normal kist değil adı kist işte görüntü kist gibi yaniBenim anlamadığım yumurtalıkta kist olmasıyla .. yumurtalıkların kistik yapıda olması aynı şey mı ..
Doktor bana yumurtalıkların kistik yapıda gebe kalmak zorlaşıyor dedi
Benimde öyle canım polikistik görüntü var hormonlarım normal yani adetim düzenli yumurtlama oluyor bendeBenim anlamadığım yumurtalıkta kist olmasıyla .. yumurtalıkların kistik yapıda olması aynı şey mı ..
Doktor bana yumurtalıkların kistik yapıda gebe kalmak zorlaşıyor dedi
Benim adetlerim düzensiz hormon testi yaptirmadim dahaBenimde öyle canım polikistik görüntü var hormonlarım normal yani adetim düzenli yumurtlama oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?