• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtaliklarin Iltihaplanmasi

betxuxl22

Benim Minik Kuzumm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
283
0
316
34
Diğer
Merhaba arkadaslar,
ben yeni evliyim 3aylik, ve iliski sirasinda inanilmaz acilar yasiyordum, nekadar denersek denyelim cok kötü oluyordu...
sonra su son 1haftadir kasiklarimda agri basladi, ama cekilir gibi degil, gittikce dahada cok agridi...
doktora gittim, yumurtaliklarim iltihaplanmis, antibyotik verdi...
kimi arkadastan duydum, yumurtaliklarini bile kaybedebiliyormusun böyle bi durumda.
yani korkuyorum cocugum falan olmaz diye :(
Öyle bir ihtimal varmi?
lütfen bilgisi olanlar yazsin :( :gitme:

Çok ilerlerse tedavi edilmezse tüpleri tıkıyor ve çocuga engel olabiliyor dogru. fakat siz kafanızı bunlarla doldurmayın. tedavinizi olun, hijyene dikkat edin. üşütmeyin...düzelirsiniz.

acil şifalar.

Öncelikle Cevabiniz icin cok tesekkür ederim.
ben ev doktoruma gittim, o muayene etti, öyle cok iyi bir muayene de degildi, dedigim gibi direk antibyotik yazdi, simdi birde haftaya kadin doktoruna gitmeyi düsünüyorum, birde o bir ultrasonla falan baksin, iyice muayene etsin....kötü birsey cikmasin
suan is yerindeyim belimede agrilar girdi,otura miyorum dogru dürüst, aceba eve mi gitsem diye düsünüyorum....ama cekiniyormda...bilmiyorum ne yapicam

Öncelikle Cevabiniz icin cok tesekkür ederim.
ben ev doktoruma gittim, o muayene etti, öyle cok iyi bir muayene de degildi, dedigim gibi direk antibyotik yazdi, simdi birde haftaya kadin doktoruna gitmeyi düsünüyorum, birde o bir ultrasonla falan baksin, iyice muayene etsin....kötü birsey cikmasin
suan is yerindeyim belimede agrilar girdi,otura miyorum dogru dürüst, aceba eve mi gitsem diye düsünüyorum....ama cekiniyormda...bilmiyorum ne yapicam

yarın mutlaka kadın dogum doktoruna gidin.

evdeyken ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun. çoraplarınızı çıkarmayın,banyodan sonra hemen giyinin,üşütmemeye dikkat edin.

geçmiş olsun.

evet bence de kadın doğum doktoruna gitsen daha doğru bi teşhis olur canım...ama korkma gecikmeden tedavisi yapıldığı sürece sorun çıkarıcağını sanmıyorum...geçmiş olsun...

arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkür ederim,
ben pazar günü artik dayanamadim hastahaneye gittim,cünki böbreklerimdede agri basladi.
iyice muayene oldum, bisürü ilaclar yazdilar, hastahanede kalmam gerektigini söylediler ama
deli gibi eve gidicem diye tutturdum.
sonra ilaclari madem öyle eczaneden alin kullanin dedi doktor, yalniz bana verdigi ilacar okadar agirmis ki vajinada mantara yol acabiliyormus, bende bundan cok korktum busefer,
doktor yumurtaliklariniz iyilessin mantarida geciririz gibisinden konustu...buseferde buna moralim cok bozuk :(((

ben pazar günü artik dayanamadim hastahaneye gittim,cünki böbreklerimdede agri basladi.
iyice muayene oldum, bisürü ilaclar yazdilar, hastahanede kalmam gerektigini söylediler ama
sonra ilaclari madem öyle eczaneden alin kullanin dedi doktor, yalniz bana verdigi ilacar okadar agirmis ki vajinada mantara yol acabiliyormus, bende bundan cok korktum busefer,
doktor yumurtaliklariniz iyilessin mantarida geciririz gibisinden konustu...buseferde buna moralim cok bozuk :(((

antibiyotik kullanımında mantar oluyor. herkeste olabiliyor. canını sıkma. ilaçlarını mutlaka kullan... mantar tek kullanımlık hapla geçiyor dert etme.

geçmişler olsun...

antibiyotik kullanımında mantar oluyor. herkeste olabiliyor. canını sıkma. ilaçlarını mutlaka kullan... mantar tek kullanımlık hapla geçiyor dert etme.

geçmişler olsun...

Cok tesekkür ederim,
mantar kullanimi tek hapla geciyorsa okadar kafama takmam gerekmiyor demek ki,
tesekkür ederim yorumlariniz icin....Cok sagolun....Cevaplarinizla bana cok destek oldunuz... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Canım aynıı durumu ben yaşadım hatta yumurtalığımın biri alınma aşamasındaydı çok ağrılar yaşadım.Allahtan antibiyotik iğne tedavisiyle kurtuldum çok şükür.Şimdi bebişi bekliyorum.İlaçların içind yazan yan etkiler her insanda olmaz hepside olacak diye bir şey yoktur.MAntar geçmeyen bir hastalık değilidr.Önemli olan şu anki tehlikeli ve geri dönüşü olamayacak olan hastalıktan kurtarmktır.Yaşamış biri olarak ilaçlaarını zamanında ve denildiği gibi kullan doktorunu dinle moralini yüksek tut canım.Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuurusn.

Canım aynıı durumu ben yaşadım hatta yumurtalığımın biri alınma aşamasındaydı çok ağrılar yaşadım.Allahtan antibiyotik iğne tedavisiyle kurtuldum çok şükür.Şimdi bebişi bekliyorum.İlaçların içind yazan yan etkiler her insanda olmaz hepside olacak diye bir şey yoktur.MAntar geçmeyen bir hastalık değilidr.Önemli olan şu anki tehlikeli ve geri dönüşü olamayacak olan hastalıktan kurtarmktır.Yaşamış biri olarak ilaçlaarını zamanında ve denildiği gibi kullan doktorunu dinle moralini yüksek tut canım.Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuurusn.

Canim, cevap yazdigina cok sevindim,
bugün Jinakologuma gittim, muayene oldum, rahatsizligim düzeliyormus, yani daha iyi gidyormus, antibyotikler cok agir evet ama umarim iyilesirim cabucak.
Bebisine coook sevindim :)) darisi bana, umarim Allah banada yakin zamanda saglikli bir bebek verir....yasamayan anlayamaz inan...
Iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim...
Sanada rahat bir hamilelik dilerim canim.... olumunekankayizsmile

Back