yumurtaliklari yavas calisip hamile kalanlar

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
merhabalar arkadaslar doktorum yumurtaliklarimin yavas calistigini soyledi ve tedaviden sonra hamile kaldim ikinci bebegi istesem tekrar tedavimi gormem gerekicek benim gibi olan varmi arkadslar yorumlarinizi bekliyrm

merhabalar arkadaslar doktorum yumurtaliklarimin yavas calistigini soyledi ve tedaviden sonra hamile kaldim ikinci bebegi istesem tekrar tedavimi gormem gerekicek benim gibi olan varmi arkadslar yorumlarinizi bekliyrm

benimde yumurtalıklarım yavaş çalışıyor klomen kullanıyorum hadi hayırlısı bakalım

allah kolaylik versin esracigim ben fazla tedavi gormedim peki sen nekadardir tedavi goruyorsun tuylenme ve adet duzensizligin varmiydi

bnde aynı durumdaym adetlerim düzensiz bu yüzden. yumurtalık tembelliğim var. bakalım denioruz daha hamiş kalamadım 1 sene olmazsa gtiçez tekrar dr a..

arkadaslar inanin benim hic umudum yoktu ama ben bir ay bile tedavi gormeden hamile kaldim benim gorumcemde yedi yillik evli onunda yumuramtaliklari yavas calisiyormus cocugu yok allahim er gec vericektir herseyin hayirlisini dileyelim.acaba ben ikinciye hamile kalmak icin tekrar tedavimi gormemlazim benim bu durumumda olan varmi

bnde aynı durumdaym adetlerim düzensiz bu yüzden. yumurtalık tembelliğim var. bakalım denioruz daha hamiş kalamadım 1 sene olmazsa gtiçez tekrar dr a..

aynı sıkıntı bendede vardı 7 aylık evliyim yumurtalıklarım tembelmiş ve troid varmış bende adetlenemiyordum şimdi glifor kullanmaya başladım ve adetlendim inşallah hamiş kalırız

selam herkese... öncelikle benimde yumurta tembelliğim var ama günü gününe adet olurum 8.de olmussam bıdaki ay 8. de olurum mutlaka ama benimde olmuyor cocugum tarlusal verdi bana doktor gerci hormonlarımda normal cktı.. allah hepimize annelik duygusu yaşatsın benim butun testlerım normal degerlerde ama allah vermeyınc eolmuyor demekkı

Arkadaslar bendede ayni sorun var 24 yadindayim 1,5 yildir evliyim
Hic korunmadik yine gebelik olusmadi yumurtaliklar gebelik icin yeterli degil dedi doktor hormon ilaci verdi. Bundanda sonuc alabilcekmiy bilmiyorum aylar surucekmis cunki. Benim
Gibi olupda gebe olan varmi ? Allah kimseyi caresiz birakmasin.. Cok zor birsey. Beklemekden ve Allaha dua etmekden baska bisey gelmiyor elden

mrb kzlar bende 5aylık evliydim ilk üç ay korunmadıgm halde gebe kalamdım doktora gittim ..wajinal ultrasondan bktıgında ymurta tembelligi yani pco war dedi adetlerimde düzensizdi ..bana 3 ay ilaç tedavisi uygluucazz 3 ayda bekleme süresi falan dedi ama öncesinde kilomun %10 unu vermemi soyledi ..bende hızlı kilo verdigimden 4 haftada verdim ..2 hafta daha doktora gitmedim sonrasında doktora gitmeye hazırlanırken mide bulantım falan oldu tabi ben hiç umutlu olmadıgım halde test alıp yaptım :) hani içimi kemircegine yapym dedim ..bi baktım 2 cizgi .. ama biri belirgin degildi inanamdım eşimi aradm geldi kan testine gittim ..ama yinede bi umutszluk vardı .. sonucu aldgmda inanamadım ..hamileydim 1 2 saat kendime gelemedim..eşimde aynı durumda tabi ..yni bize büyük bi süprz oldu ..doktoruma sorddum tedaviye gerek kalmadanda gebelik oluşabliyomuş ..yaşam tarzınızı degiştirerek stresten uzak durarak ve düzenli spor yaparak ..

benimde ayni sorunum var nasil hamile kaldigini ögrenebilirmiyim yardimci olursan sevinirimm

arkadaşlar bi buçuk yıldır evliyim korunmadığımız halde hamile kalmıyorum ilk bir yıl doktor tedavi önermedi bi yıldan sonra doktora gitiğimde yumurtalarımın çalışmadığını süyledi yumurtaları geliştirmek için hap verdi ama gene işe yaramadı bu ay adet olacağım ikinci günü gübekten yapılan ineler verecek faydası olacakmı bilmiyorum lütfen kulanan varsa yardımncı olsun

Nasil tedavi oluo kaldiniz acaba hamile benimde yumurtalarim yavas calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…