Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaslar doktorum yumurtaliklarimin yavas calistigini soyledi ve tedaviden sonra hamile kaldim ikinci bebegi istesem tekrar tedavimi gormem gerekicek benim gibi olan varmi arkadslar yorumlarinizi bekliyrm
merhabalar arkadaslar doktorum yumurtaliklarimin yavas calistigini soyledi ve tedaviden sonra hamile kaldim ikinci bebegi istesem tekrar tedavimi gormem gerekicek benim gibi olan varmi arkadslar yorumlarinizi bekliyrm
bnde aynı durumdaym adetlerim düzensiz bu yüzden. yumurtalık tembelliğim var. bakalım denioruz daha hamiş kalamadım 1 sene olmazsa gtiçez tekrar dr a..
Nasil tedavi oluo kaldiniz acaba hamile benimde yumurtalarim yavas calisiyormerhabalar arkadaslar doktorum yumurtaliklarimin yavas calistigini soyledi ve tedaviden sonra hamile kaldim ikinci bebegi istesem tekrar tedavimi gormem gerekicek benim gibi olan varmi arkadslar yorumlarinizi bekliyrm