• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtalıkda yağlanma olursa hamile kalamamı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eminebur99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1
1
1
25
20 yasindayim boyum 1.65 kilom 79 2aylik evliyim bebek istyoruz benim adetim 2 hafta gectigi icin doktora gitim bebek var mi falan diye doktorda ulatrsonla bakti yumurtaliklarin yaglanicak gibi gozukuyor acil kilo vermelisin dedi gebelikden emin olmak icin kan testi yapti gebelik gozukmuyo dedi yumurtalikalrin yagalanmaa yaprsa bebegi cok ararsin dedi (tarlusal 5mg tablet) verdi ilac olarak 2 hafata kulandim ilaci adetim geldi beni cok korkutu bisey yiyip icmiyorum simdi kilo vermek icin yaglanma olursa yumrtalikalrimda bebegim olmz mi???😔

20 yasindayim boyum 1.65 kilom 79 2aylik evliyim bebek istyoruz benim adetim 2 hafta gectigi icin doktora gitim bebek var mi falan diye doktorda ulatrsonla bakti yumurtaliklarin yaglanicak gibi gozukuyor acil kilo vermelisin dedi gebelikden emin olmak icin kan testi yapti gebelik gozukmuyo dedi yumurtalikalrin yagalanmaa yaprsa bebegi cok ararsin dedi (tarlusal 5mg tablet) verdi ilac olarak 2 hafata kulandim ilaci adetim geldi beni cok korkutu bisey yiyip icmiyorum simdi kilo vermek icin yaglanma olursa yumrtalikalrimda bebegim olmz mi???😔

yağlanmayı nasıl anlıyolar boyuna göre çok kilolu değilsin senin yaşında bana da aynı şeyi diyolardı şimdi kimse bişey demiyor gebe kaldım kendiliğinden şimdi ikinciye istiyoruz başka bi sıkıntın yoksa yumurtlama günlerini takip et olur inşallah

yumurtalik civarinda yani karin bel bolgesinde cok yag olmasi da problem hic yag olmamasi da problem.. hormonlar yagla calisir cunku dengeli yag olmali. kilo vermeniz durumunda baska sorun yoksa hamile kalirsiniz. ama sagliginizdan da olmayin yasiniz kucuk. bol bol hareketle sporla kilo verin saglikli beslenin ac kalmayin. 65 e inmelisiniz en az.. zaten hamile kalmadan da kilo vermek gerekiyor normalde de sorun olmasa da..

Back