• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıkda kist

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Arkadaşlar 1.5 aydır adet görmüyordum.Bugün DR.a gittim.ultrasonla baktılar.38mm boyutunda kistim varmış ve bu regl olmama engelmiş.Kan aldılar iki tüp.Sonuçları yarın alacaz.Sizce kana niye baktılar?Sonrasında ne olacak.Çok tediginim.Birde bu durumda gebe kalınabiliyormu?

Arkadaşlar 1.5 aydır adet görmüyordum.Bugün DR.a gittim.ultrasonla baktılar.38mm boyutunda kistim varmış ve bu regl olmama engelmiş.Kan aldılar iki tüp.Sonuçları yarın alacaz.Sizce kana niye baktılar?Sonrasında ne olacak.Çok tediginim.Birde bu durumda gebe kalınabiliyormu?

cnm ama ne kistiymiş..bende de bugün çıktı folikül kisti yazmış..kistin çeşitleride var..ama öle kan almadılar onun için..ama ben düzenli adet olyorum..benimde 33 mm falan doktor ömenli bir şey değil dedi..seninkide ufak bir kist..yalnız benimde çocuğum olmadı iki buçuk yıldır..ondan mı bilmiyorum..ama doktor engel değil diyor..bende anlamadım..

cnm ama ne kistiymiş..bende de bugün çıktı folikül kisti yazmış..kistin çeşitleride var..ama öle kan almadılar onun için..ama ben düzenli adet olyorum..benimde 33 mm falan doktor ömenli bir şey değil dedi..seninkide ufak bir kist..yalnız benimde çocuğum olmadı iki buçuk yıldır..ondan mı bilmiyorum..ama doktor engel değil diyor..bende anlamadım..

Canım cevap verdiğin için tşk ederim öncelikle.İnternette araştırdığıma göre çok çeşitleri varmış ama bir isim demedi DR. Ben regl olamıyorum.Kasıklarımda çok ağrılar oluyor ama hasta olamıyorum.2.5 Yaşında bir kızım var.Bundan önce hiç böyle bişeye rastlamadık.İlk defa böyle bişey çıktı.Belki bundan sonra gebeliği etkiler.

Arkadaşlar DR. kan talilinde timör araması yaptı ancak Allaha şükürki kanda bişey çıkmadı.5 günlük hap verdi.5 Gün iç 3.günde açılma oluyor dedi.5 Günün sonunda açılma olmazsa gel yine dedi.Bugün 3.günüm ama hala bişey yok.Bide benim kist 4 cmlik sizce büyükmü?5 günün sonunda da açılma olmazsa DR.ne yapar?

arkadaşlar kusura bakmayın.konu hakkında deyil yazacaklarım. ama anaksunamoon a başka türlü sesimi duyuramıycam .en son bu konuya girmiş lütfen anaksunamoon lütfen bana yardımcı ol çocuk açık lise gelişimi bölümü hakkında.daha önce o konuya girip herkeze cvp.yazıyomuşsun ama şuan hiç yazmıyosun.lütfen benim sorularımada cvp yaz çocuk gelişimi bölümünden lütfen.ben özelden cvp yazamıyorum

Back