Yumurtalik

gizliklsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
58
3
31
Kızlar bugün yumurtaliklarimda bir ağrı var sanki akıntı geliyor hissi de var.Regl bittikten sonra 5.gundeyim.Sanki çişiniz gelir de tutarsınız ya ona benzer bir ağrı.Sizce yumurtalik çatlaması olabilir mi

bende aynı ağrı vardı (gebeyim) sistit varmis 🥲 bence siz de bi
idrar tahlili yaptırın

Gebelik varken mi oldu ? Reglim yeni bitti sayılır hamilelik olacağını sanmıyorum ama yumurta çatlaması da olabilir mi
Yumurtlama ağrıları çiş gelir gibi olmuyor kasıkta hafif kramplar oluyor. Bence de idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir. Bol c vitamini için tuketin. Daha da ağrı olursa doktora gidin. Bazen uzun süreli ilişki sonrası da yaşanabiliyor bu durum. Regl bitince ilişki olduysa hala enfeksiyona açık bir dönemde çok kolay sistit oluyor.

Gebelik varken mi oldu ? Reglim yeni bitti sayılır hamilelik olacağını sanmıyorum ama yumurta çatlaması da olabilir mi
ya bahsettiğiniz gibi idrara sıkışık gibi bir ağrı vardı bende ve sistitmis. hamileyken oldu evet ama onla ilgisi yok yani 😂 doktor kontrolümde öğrendüm. ben benek mesaneye baskı yapıyor diye ağrı oluyor sandım meğer enfeksiyonmus 🥲 yumurtlama ağrısı daha çok böyle batma tarzı oluyor

X