Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gittim canım 20.04 oldu dr bugün yarın çatlar gün aşırı değerlendir dedi. Çarşamba gel bakalım dedi çarşamba tekrar gidicem inşallah çatlamıştır döllenmiştir ve bebişim tutunmuştur inşallahhhBence normal bnmde 14 mm di adetin 21 günü hormon testi yapıyorlar orda yumurtlama olmuş mu anlaşılıyor
İnşallah canım dün ilişkiye girdik ama bugün yoğun akıntım geldi elime böyle yumurtlamadaki gibi akıntı vucudum acaba spermleri kabul etmiyo olabilir miHadi bakalım ins cnm bebisin olur
Yumurtlama gününde olduğun için akıntın oluyorİnşallah canım dün ilişkiye girdik ama bugün yoğun akıntım geldi elime böyle yumurtlamadaki gibi akıntı vucudum acaba spermleri kabul etmiyo olabilir mi
Ama canım benim yumurtlamam geçti bu ilişkiden birgün sonra gelen akıntıYumurtlama gününde olduğun için akıntın oluyor
gebelik isteyen veya istemeyen çiftlerde eğer erkek ilişki sırasında kadının içerisine boşalmışsa bu sıvının daha sonra dışarı akması zaten beklenen normal bir durumdur. Kadının vajinasının içerisinde kalması veya kendiliğinden kaybolması imkansızdır. Kimilerinde dışarı akması çok çabuk olur, kimilerinde biraz daha yavaş ve geç olur canımAma canım benim yumurtlamam geçti bu ilişkiden birgün sonra gelen akıntı
Adetimin 21. Günü canım burdan hamiş olan bi arkadaş da yaşamış normal dedi. Yumurtayı bitane sperm döllediği için ulaşamayan spermleri vücut atıyo dedi oda yaşamış. İnşallah hamiş kalırız bizdeAdetin kaçıncı günü ? Normal vücut salgısıda olabilir
Anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim bian endişelendimgebelik isteyen veya istemeyen çiftlerde eğer erkek ilişki sırasında kadının içerisine boşalmışsa bu sıvının daha sonra dışarı akması zaten beklenen normal bir durumdur. Kadının vajinasının içerisinde kalması veya kendiliğinden kaybolması imkansızdır. Kimilerinde dışarı akması çok çabuk olur, kimilerinde biraz daha yavaş ve geç olur canım
İnşallah canım isteyen herkes güzel haberler verir inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsinBence endiselenicek birşey yok herşey yolundaysa adet olmazsin. İns hamilesindir cnm
Rica ederim canım ne demekAnladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim bian endişelendimteşekkür ederim tekrardan
![]()
İnşallah aminİnşallah canım isteyen herkes güzel haberler verir inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin![]()