• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
784
570
103
32
kızlar bugün doktora gittim 14.44 mm büyüklüğünde gelişmiş bi yumurtalığım var bugün adetimin 15. Günü 30 günde bazen 31 günde bir adet oluyorum sizce normal mi bu büyüklük?

Bence normal bnmde 14 mm di adetin 21 günü hormon testi yapıyorlar orda yumurtlama olmuş mu anlaşılıyor
Cuma gittim canım 20.04 oldu dr bugün yarın çatlar gün aşırı değerlendir dedi. Çarşamba gel bakalım dedi çarşamba tekrar gidicem inşallah çatlamıştır döllenmiştir ve bebişim tutunmuştur inşallahhh :dua: Rabbim isteyen herkese tez zamansa nasip etsin inşallah

Ama canım benim yumurtlamam geçti bu ilişkiden birgün sonra gelen akıntı
gebelik isteyen veya istemeyen çiftlerde eğer erkek ilişki sırasında kadının içerisine boşalmışsa bu sıvının daha sonra dışarı akması zaten beklenen normal bir durumdur. Kadının vajinasının içerisinde kalması veya kendiliğinden kaybolması imkansızdır. Kimilerinde dışarı akması çok çabuk olur, kimilerinde biraz daha yavaş ve geç olur canım

Adetin kaçıncı günü ? Normal vücut salgısıda olabilir
Adetimin 21. Günü canım burdan hamiş olan bi arkadaş da yaşamış normal dedi. Yumurtayı bitane sperm döllediği için ulaşamayan spermleri vücut atıyo dedi oda yaşamış. İnşallah hamiş kalırız bizde :dua:

gebelik isteyen veya istemeyen çiftlerde eğer erkek ilişki sırasında kadının içerisine boşalmışsa bu sıvının daha sonra dışarı akması zaten beklenen normal bir durumdur. Kadının vajinasının içerisinde kalması veya kendiliğinden kaybolması imkansızdır. Kimilerinde dışarı akması çok çabuk olur, kimilerinde biraz daha yavaş ve geç olur canım
Anladım canım içim rahatladı çok teşekkür ederim bian endişelendim :110: teşekkür ederim tekrardan :KK200:

Back