Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam pik değil de olmak uzre aksam 5 de tekrar yap sıvı alımını kesıp:)Kizlar ilk kez yumurtlama testi yaptım pozitif mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Tamam teşekkür ediyorum bilgi verdiğin içintam pik değil de olmak uzre aksam 5 de tekrar yap sıvı alımını kesıp:)
aksam da boyle cıkarsa yarın tekrar yapman gerekıcek :) pik cıksa da siliklesene kadar yapmaya devam etmelısın :) pikse bugunu degerlendır ve bundan sonraki 2 gunu de :)Tamam teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için
Pik olmasi için T çizgisinin daha koyu renkte mi olmasi lazımaksam da boyle cıkarsa yarın tekrar yapman gerekıcek :) pik cıksa da siliklesene kadar yapmaya devam etmelısın :) pikse bugunu degerlendır ve bundan sonraki 2 gunu de :)
t ile eşit ya da t daha koyu olcakPik olmasi için T çizgisinin daha koyu renkte mi olmasi lazım
Olmak üzere ...kaçırmamak için bu günleri mutlaka değerlendirin. Belki bu testi yaptıktan birkaç saat sonra pik olur farketmezsiniz ..Kizlar ilk kez yumurtlama testi yaptım pozitif mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Sanki bi tık daha koyulaşır gibi. Elinizde test varsa 6 saat sonra yeniden yapın 2 saat öncesinde sıvı almayı bırakarak. Ve yarın yine yapmanızı tavsiye ederimKizlar ilk kez yumurtlama testi yaptım pozitif mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Bugun degerlendircem bakalimOlmak üzere ...kaçırmamak için bu günleri mutlaka değerlendirin. Belki bu testi yaptıktan birkaç saat sonra pik olur farketmezsiniz ..
Aksam tekrar denicem yarin sabahta bir test daha yaparimSanki bi tık daha koyulaşır gibi. Elinizde test varsa 6 saat sonra yeniden yapın 2 saat öncesinde sıvı almayı bırakarak. Ve yarın yine yapmanızı tavsiye ederim
Aynen yapın bende bu geceyi değerlendirmeyin yarın sabahı değerlendirinAksam tekrar denicem yarin sabahta bir test daha yaparim
Eşim 5te gidiyor işe malesefAynen yapın bende bu geceyi değerlendirmeyin yarın sabahı değerlendirin
Spermler hem canlı olur
Aksam 7.30ta yaptığım test bundan daha silik çıktı yumurylamismi oluyorumSanki bi tık daha koyulaşır gibi. Elinizde test varsa 6 saat sonra yeniden yapın 2 saat öncesinde sıvı almayı bırakarak. Ve yarın yine yapmanızı tavsiye ederim
Silik çıktıysa evet olabilirAksam 7.30ta yaptığım test bundan daha silik çıktı yumurylamismi oluyorum
Silik çıktıysa evet olabilir
Fotoğrafı var mı
Yaa cok şükür yakaladim 10 aydir deniyoruz gecen ayda test yaptim hep silikti ilk defa bu kadar koyu gördüm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah cok saolunEvet çatlamış hayırlısı olsun Değerlendirin
Ben de 10 aydır deniyorumYaa cok şükür yakaladim 10 aydir deniyoruz gecen ayda test yaptim hep silikti ilk defa bu kadar koyu gördüm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah cok saolun
InsallahhhBen de 10 aydır deniyorum
İnşaAllah sıra bendedir