Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtalık tembelliği olup hamile kalanlar hikayelerinizi paylasin bizlere de umut ol
hc üzülme yumurta tembelgnın tedavısı cok kolay kist falan yok ne güzel sogan kürü yap bununla hamile kalan cok kşi var bende dktra gtmde yumrta tembeli var dedi ama ilac yazmadı cunku esimin azosperm oldugunu ögrendk snra kendi kendine düzelti sogan kurunu dene kesin ilaclar kist yapyor diyolar doktora gtmdn kürü yap bak görceksn doktor ilac bile yazmyck ama eşini gotr bosuna bekleme ins.bsey cıkmaz ama erkek kısırlıgı cok yaygın
hc üzülme yumurta tembelgnın tedavısı cok kolay kist falan yok ne güzel sogan kürü yap bununla hamile kalan cok kşi var bende dktra gtmde yumrta tembeli var dedi ama ilac yazmadı cunku esimin azosperm oldugunu ögrendk snra kendi kendine düzelti sogan kurunu dene kesin ilaclar kist yapyor diyolar doktora gtmdn kürü yap bak görceksn doktor ilac bile yazmyck ama eşini gotr bosuna bekleme ins.bsey cıkmaz ama erkek kısırlıgı cok yaygın
ama bende adet duzenszlg kıl kilo sorunu yok 28gund bi adet olurum hc dgmez doktor yumurtan tembel dynce cok şaşırmıstım belkı o ay yumurtlamadım bılemyoqum
merhaba bende de pko var ve ben suan tedavı goruyorum yumurtam yeterlı buyukluge gelırse aşılama olucam ınsallah sorunsuz devam eder tedavım bence pko olan arkadaşlar cok zaman kaybetmeden tedaviye başlamalılar cunku baya uzun suruyor :2: