Yumurtalık tembelliği olup hamile kalanlar hikayelerinizi paylasin bizlere de umut ol

safranbolulu_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
76
1
16
34
Karabük
Slm canlar ben 20 aylik evliyim 8 aydir bebis istiyoruz olmadi gecen ay doktora gittiğimde yumurtalık tembelligim olduğunu öğrendim sizce hamile kalabilir miyim nolur yardim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hiç bir zaman umudunu kaybetme ne hikayeler var düzgün bir tedaviyle çok rahat kalabilirsiniz artık herşeye çare var :)

İnşallah canim ya o kadar çok istiyorum ki inşallah bi gün benimde bebisim olur

inşallah canım :) ameliyat olmazsa çocuğu olmaz denen akrabam vardı şuan çocukları kucaklarında :)

Ne bileyim insan ümitsizliğe dusuyo birden 21 yasindayim yasim nedeniyle çok çok sansliyim ama insan biran önce istiyor iste

Ya ne bileyim olmayacakmis gibi geliyor dert ediyorum çok 21 yasimdayim sansliyim yas nedeniyle ama olsun istiyor iste insan ;(

Valla şu düşünme stres yapma olur diyorlar ya ona inanıyorum artık Demet Akalın bile düşünmemeye başladığım an oldu diye açıklama yapmış bir programda biz kendi kendimzie stres ypıyoruz.. Zaten bilimsel olarak sen neye inanırsan beynin vücuduna o tepkiyi verirmiş kendi kendimizi hasta ediyoruz resmen düşüncemizle :) iyi düşün olmaz deseleerde olacak de bol bol dua et olucak inşallah :)

İnşallah canim insallh benim tedavim baslamadi daha bi daha ki ay başlayacak kilo vermeye calisiyorum senin var mi bebis

yok henüz bende reglinin 21.günü gidecektim yumurtlamama bakılacaktı martta bunu konuştuk strestenmi nedir hala regli olamadım ama hamilede değilim anlam veremedim :/

Alttan muayneyle düzensiz mi adetlerin

düzensiz ama şuana kadar en fazla 70 gün oılmamıştım şimdi nerdeyse 90 gün oldu olmadım.. muaynede sol yumurtalık genetik olarak biraz büyükmüş sadece onu söyledi yumurtlama takibi için adetin 21. günü gel dedi daha gidemedim işte.. Doktorda iyimi kötü mü anlayamadım zaten kendi doktorum istanbula taşındı :/

HIM anladim canim yüzde tuylenme kilolu musun benimde yuzumde tuylenme ve kilo var di adetlerim bir hafta 10 gün gecikiyodu geçenlerde 2 ay adet olmadim ilk defa Dr gittim söktürücü verdi edtinin 3 günü gel dedi alttan muayene etti sende tembellik var zayiflayacaksin dedi 5 kilo verdim bi o kadar daha versem yoluna girecek diyeceğim o ki tuylenme varsa kiloda varsa sende PCO ola bilir başka bi Dr a da Daniş derim bn

zaten var pco ama işte kendi doktorum 3 ay ilaç tedavisiyle kalırsın demişti kendi gidince başka bir doktor buldum bayan olsun istedim bu sefer daha çok ilgilenir diye düşündüm ama yok hep ilgisizler

Doktorum bana da yumurtaların tembel dedi ilac önerdi ama tedavisiz de hamile kalabilme ihtimalimin % 30 olduğunu söyledi bende her ay acaba hamile miyim diye düşünürken birde bakıyorum değilim ümidini yitirme Allah büyüktür zamanla bizimde bebeklerimiz olacak ins daha çok geçsin azıcık sabret :)

İnşallah canim insallh ya agzin bal yesin emi Rabbim bizimde kucaklarimizi doldurur insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…