• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalik tembelliği olup bebis sahibi olanlar lütfen bizede umut ;(

safranbolulu_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
76
1
16
34
Karabük
Slm canlar ben 20 aylik evliyim 8 aydir bebis istiyoruz olmadi gecen ay doktora gittiğimde yumurtalık tembelligim olduğunu öğrendim sizce hamile kalabilir miyim nolur yardim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa ben ben ben :))) 3 ay once anne oldum hatta :) adet duzensizligi yuzunden doktora gidiyordum 3 ayda zor adet oluyorum.kimisi kansizsin dedi ondan olmuosun dedi kimi doktor onunla alakasi olmaz dedi.hormon testlerim falan hep duzgundu tabi.en sonki doktorum yumurtaliklarinda tembellik var dedi ondan olamiyorsun dedi progestan fln kullandim sonra kendimi takip ettim 3, 4 ayda yumurtluyorsam o ay bebegi tutturym dedim ilk denememde hamile kaldim :)

Canim benim adet lerim düzensiz hesaplayamiyorum maalesef bi ay bi hafta geçiliyor bi ay on bi ay 15 kafasına gore takiliyo yani

Slm canlar ben 20 aylik evliyim 8 aydir bebis istiyoruz olmadi gecen ay doktora gittiğimde yumurtalık tembelligim olduğunu öğrendim sizce hamile kalabilir miyim nolur yardim ;(

Banada aynisini dedi doktor 2 yil olmadi ilk zamanlar vede hipotroidden dolayi yumurtlama tembelligi var dedi ilac kullandim duzene bindi, normal sekilde hamile kalmam
Zor dediler ama yinede Allahin izniyle oldu cok sukur hemde hicbi tedavi olmaksizin.. Allah isterse olur yeterki dua et ve hayirlisini iste.. Vede kilo varsa kilo ver ayriyeten bal-tarcin-corekotu kurunu denedim ben sonraki ay hamile kaldim belki faydasi olur. Umitsiz olmayin akliniza cok getirmyin olucak insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. Bu guzel duyguyu yasatsin herkese suan 22 haftalik gebeyim ben. Insallah sonuna kadar da bebegim benimle kalir.

merhaba gecmıs olsun oncelıkle bende de yumurta tembellıgı var ve ben suan tedavı goruyorum bebiş ıcın bence duzenlı güzel bı tedaviyle hamıle kalabılırız bende bunun ıcın dua edıyorum inşallah olucak bızımde bebıslerımız :1:

Tarifi bu forumda var unuttum simdi nasil yapildigini ama sabah aksam ac karna bi tatli kasigi yiyordum

Anladim cnm saol klomene basladim bu Ay 5 günde 14mm yumurtam oluştu bugün Dr gitcm bakck tekrar kaç mm olmuş diye ona gore catlatma iğnesi verecek galiba hayirlisi bkalim

Ayni sekilde 5 gunde 5 yumrtamin olustgunu soyledi doktor ilgisiz oldugundan hic bir bilgi paylasmiyo benimle o yuzden mm falan soylemedi pazartesi gel dedi

Back