- 29 Aralık 2008
- 118
- 5
- 296
- 45
arkadaşlar yumurtalık kistleri hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız....9 gün önce reglimin 16.günü ara kanamam olduğu için doktoruma gittim, hep düzenli de gördüğüm ve daha önce de hiç ara kanamam olmadığı için çok da korkarak gittim...ultrasonda yumurtlama dönemimde yumurtamın çatlayamayıp kist haline dönüştüğünü söyledi doktorum...bir hormon hapı verdi, bununla kisti baskılayıp yok edeceğiz, ilaç bitiminden bir kaç gün sonra da adet göreceksin, temizlenince de tekrar geleceksin muayene edeceğiz dedi...ilacı kullandım ve perşembe günü bitirdim, dün akşam karnım şişti ve ağırmaya başladı, ardından da hafif kan gelince, adet oldum sandım ama doğru dürüst kan gelmeyip karın ağrım arttı şu an, ayrıca pede geçmeyecek ancak silindiğinde peçeteye çıkan hafif kanamam da var...adet kanaması gibi değil de beni doktora götürten ara kanamama benziyor...
iyice korkmaya başladım, neler oluyor???, smear testi de yaptı, kanser taramam temiz ancak enfeksiyon çıkmış, onun için fitil verdi, ancak daha kullanmaya başlayamadan bu kanama oldu, bana doktor yolları gözüktü anlaşılan; umarım kötü bir şey çıkmaz :44:
iyice korkmaya başladım, neler oluyor???, smear testi de yaptı, kanser taramam temiz ancak enfeksiyon çıkmış, onun için fitil verdi, ancak daha kullanmaya başlayamadan bu kanama oldu, bana doktor yolları gözüktü anlaşılan; umarım kötü bir şey çıkmaz :44: