• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık kistiyle hamile kalanınız varmı

kistin boyutu önemli ama tedavini olup öyle hamile kalman daha sağlıklı olmazmı ben nişalıyken çıkmıştı 6 yada 7 ay tedavi oldum doktora gittiyimde tamamen erimiş dedi hamile kalmaktada sorun yaşamadım şükür

bu ay adetim geckti gittim 5cm dedi sonra adet oldum bayagıda piş bi adet oldum sanrım gitti gibi ama kesn de degil cnm bn 7ay önce bir dıs gebelk yasadım ve tek tüpüm alındı eger saglıklı olsaydı 6 ocakta dogacaktı bn artık olsun die istiyorum cok yıprandım beklemekten bu ikinci ay olacak ameliyattan sonra korunmayı bırktıgım tedavisi dogum kont hapı ama doktorum vermedi bnde istemiyodum zaten iyice psi bozuldu 7 ay az degil dahada ne kadar beklerim bilmiyorum bnmki yumurtalık kisti bi umut oldun baana saol cnm insallh bnde hamile kalabilirim..

ben de 3.5 cm lik yumurtalık kistim olmasına rağmen hamile kalmıştım..

peki o kist varken bişey yaptınız mı adacayı sogan kürü falan

bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana

Back