• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kistinin transfere etkisi

Elyra

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2024
230
180
18
32
Merhabalar.
Adetle atılamayan yumurtalık kistlerinin (4cm altında) transfere bir etkisi oluyor mu? Tecrübe eden var mı?

Benim donmuş embriyo transferim bir sonraki adetimle yapılacak. O sebeple, bu kisti atacak olmam olası; ama kist kalırsa ve transfer ertelenirse diye kendimi hazırlamam gerekiyor mu, mental olarak, onu merak ettim.

Sonuçta polikistik over hastaları doğal yolla hamile kalabiliyorsa veya tüp bebek transferi yapabiliyorsa benim bir tanecik kistimin transfere engel olmaması gerekir değil mi?

Merhaba. İki farklı transfer öncesi kistim oluştu ve doktor ikisinde de önce kistlerden kurtulmak için doğum kontrol hapı kullandırdı. Kistler adetle atılınca transferi yaptı.

Merhaba. İki farklı transfer öncesi kistim oluştu ve doktor ikisinde de önce kistlerden kurtulmak için doğum kontrol hapı kullandırdı. Kistler adetle atılınca transferi yaptı.
Cycloprognova verdi doktorum, sonrasında da lucrin iğne. Bir fikriniz var mı bu ilaçların kistlere etkisine dair?

Cycloprognova verdi doktorum, sonrasında da lucrin iğne. Bir fikriniz var mı bu ilaçların kistlere etkisine dair?
Merhaba ben cyclo yu histereskopi sonrasindaki uc ayimda kullanmistim,duzenli adet gormek, yapisiklik olmamasi ve kist olmamasi icin. Sizinkiler de folikul kistiyse kaybolacaktir ilacla

Aynen. Çok teşekkür ederim açıklama için :)
Rica ederim, zaten atilmazsa bile pek sorun olmaz sanirim dediginiz gibi. Ben 4 cm lik cikolata kistiyle transfer olacagim mesela doktorum almamiza gerek yok dedi, sizinkinin hic mesele olmamasi lazim oyle dusununce bilmiyorum dogru bir mantik kurdum mu ama

Rica ederim, zaten atilmazsa bile pek sorun olmaz sanirim dediginiz gibi. Ben 4 cm lik cikolata kistiyle transfer olacagim mesela doktorum almamiza gerek yok dedi, sizinkinin hic mesele olmamasi lazim oyle dusununce bilmiyorum dogru bir mantik kurdum mu ama
Bana çok doğru geldi. Net doğru orantı var bence :))

Benim de ikinci opumdan sonra basit kist oluşmuştu. Kaç cm idi bilmiyorum ama sonraki ay cyclo progynova ile geçmişti.

Back