Yumurtalik kistim var korkuyorum

Ikizannesi2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
3
0
Selam kizlar cuma gunu karin ve bel agrisiyla doktora gittim agri asiri degildi ama ben bobrekten suphelenerek gittim. Orda yumurtalikta kist var denilsi ve o gunden beri uyuyamiyorum ya kotu huyluysa diye zaten panik atak hastasiyim ve bu korku iyice tetikledi. Internette arastirma yaptim iyice korktum. Yarin jinekologa gidicem ama cok korkuyorum. Sizde agri yaptimi sempton verdimi ve naptiniz ?

Ne kisti dediler size . Ayrıca kan testleri yapılmıştır . Orda CA125 değeriniz 35 den düşükse korkmayın.

Canim daha jinekologa gitmedim ama kotu huyludur diye korkuyorum, internete yazilana gore semptonlar varsa kotu huylu diye cikti bendede karin agrisi yapti

kistlerden korkma canim çoğu kadında olan bisey bu ben kendimi bildim bileli kistler benimle alıştım artık semptomlar normaldir adet oluncada olmuyor mu korkma yani ben kistlerimle hamile kaldım doğumda gittiler 3 yıl oldu simdi yine çıktı soğan suyu içiyorum iyi geldi baya korkma yani

İnternette her yazana bakarsan bütün bayanlar kanser en kötü kist var kaç çeşit kist var bakılmadan araştırılmadan bilemezsin onu yumurtalık kisti nerdeyse her bayanda var stresten falanda olabiliyor ve adetle beraber atılıyor genelde belkı boyutu seninkinin büyük ondan fazla agrı yapmıştır kistin türüne göre ilaç kullanınca geçenler var senınki geçer belkı küçülür geçmesede bi zararı olmuyor doktorun sana söyler gerekeni testlerini yapar daha gitmeden kendini en kötüye odaklamışsın doldurmuşsun iyi düşünki iyi olsun internetten her okudugunada inanma

Pek çok kadın yaşıyor kist durumunu. Kist denince aklınıza hemen kanser kötü durumlar gelmesin. Ve genelde ağrı yapıyor evet.
geçen yıl 3 ve 2 cm çapında iki kistim oldu. ağrıdan süründüm resmen, iki gece acillik oldum. 3 cm olduğunu duyunca ayrı bir korktum. ama bir dahaki adetimde söküldü gitti, eser bile kalmadı.

Bende check up amaçlı kan vs vermiştim geçmiş zamanda böbrek taşı vardı onu kontrol amaçlı ultrason çekildim ve sağ yumurtalığımda yarım cantimlik kist olduğunu öğrendim ptesiye Jinekologa randevu aldım
Ultrason raporumda ilaçlı Mr çekilmeli yazıyor
Korkuyor muyum evet
Adetimin ilk 2 günü felaket ağrı ile geçiyor
İlk kez bu bölümde muayene olacağım
Siz gittiniz mi muayene oldunuz mu acaba
Geçmiş olsun şifalar diliyorum

X