- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 554
- 36
Mide surubu ic cunki bana bi rahatsizlik verdi dr mide subuyla ic demistiBende denicem ama adetimin 4.günündeyim bitsin öyle başlıcam gastrit var inşallah kötü olmaz sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide surubu ic cunki bana bi rahatsizlik verdi dr mide subuyla ic demistiBende denicem ama adetimin 4.günündeyim bitsin öyle başlıcam gastrit var inşallah kötü olmaz sonucu
Mide surubunun adı ne benim bu aralar ne yersem gaz yapıyor mide şişkinliği ve gaz sorunum varMide surubu ic cunki bana bi rahatsizlik verdi dr mide subuyla ic demisti
Peki eridigini nasıl anliyorsun benim önce iyi huylumu kötü huylumu ona baktilar kan aldılar Ca125 değerim normal çıktı sonra ilaç vermedi üç ay izlicez dedi şimdi benim adetim hem geç geldi hemde 3 gün sonra kanama azaldı yani kahverengi vişne cürügu renginde geliyor ben nasıl anlicam eridiginiCanım benimde 8 cm yumurtalık kıstım vardı takip dediler ilaç vermediler sonra adette çok şancı çektim dr gittim özele dediki hemen ameliyat hemde açık olucak dedi yatişi falan yaptı korktum çünkü yumurtaliklarinida alabilir dedi bi bahane uydurdum hemen devlete gittim ameliyatlık bişey yok dediler hemde baya ilgilendiler doğum kontrol hapı verdiler 6 ay içinde eridi gitti o zamanlar bekardım bence tek doktorla kalma başka doktorada git yanlış tedavi olmasın ama erir yumurtalık kistiyse ama çikolata kistiyse ameliyat gerekebilir dedikleri gibi
Koyu ve pıhtı şeklinde geliyor demi benim öyle degil açık vişne cürügu rengi gibi sulu kan gibi sanki öyle geliyorBenim 6 cm vardı yumurtalık kistim çok üzülmüştüm ama çok şükür ki sonraki adette atılmıştı. Ama atıldığı esnada hiç değişik bişi fark etmedim ağrı olarak aynıydı fakat daha koyu kıvamlıydı pıhtı çoktu.
Kist ilaclardan dolayi mi çıkıyor ben kas gevşetici ilaçları aldım böbrek taşı ilacı bide bağırsak için ilaçlar vardı onları bu ara kullandım suan sadece B12 ve demir için ilaç kullanıyorum bu etki edermiilaclardan dolayi bendede kist vardi.. bi kac tane hemde...gebelikte kayboldu..
Doktor takibi ile bitanem anlıyorsun eridiğini o kanamalar normal benim 20 gün adetim bile oluyoduPeki eridigini nasıl anliyorsun benim önce iyi huylumu kötü huylumu ona baktilar kan aldılar Ca125 değerim normal çıktı sonra ilaç vermedi üç ay izlicez dedi şimdi benim adetim hem geç geldi hemde 3 gün sonra kanama azaldı yani kahverengi vişne cürügu renginde geliyor ben nasıl anlicam eridigini
Banada baktılar o ca lara bişey çıkmadı ELHAMDÜLİLLAH şuandada oluyo ama geçiyo öbür ayaDoktor takibi ile bitanem anlıyorsun eridiğini o kanamalar normal benim 20 gün adetim bile oluyodu
Nasıl anliyosun ki öyle olduğunu benim göbek altim çok ağrıyor idrar yolları mi yumurtalık mi bilmiyordumBanada baktılar o ca lara bişey çıkmadı ELHAMDÜLİLLAH şuandada oluyo ama geçiyo öbür aya
Öyle hissedemezsin ki bu kisti anca ultrasonda belli oluyor ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için her ay adette dr muayene ediyor o diyo var yada yok diye dr kontrollerini ihmal etmeNasıl anliyosun ki öyle olduğunu benim göbek altim çok ağrıyor idrar yolları mi yumurtalık mi bilmiyordum
Ben önce bi özel hastahanede oldum 2 ay önce orda ultrasyonda hersey temiz dedi sonra Devlet Hastahanesine gittim orda çıktıÖyle hissedemezsin ki bu kisti anca ultrasonda belli oluyor ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için her ay adette dr muayene ediyor o diyo var yada yok diye dr kontrollerini ihmal etme
Benim hiç öyle uzun sürmuyor ki en fazla 6 gün falan sürerdi pıhtı şeklinde gelmiyor işte benim sulu kan gibi birsey geliyor ilk iki gün yoğundu az az pıhtı şeklinde geldi yani öyle yoğun pıhtı olmadı eskiden oluyordu idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum bide sürekli kistten dolayi olur miDogumdan sonra adetlerım 13 15 güne çıktı. 4-5 gün geliyor 3-4 gün gelmıyor. Zaten ılk 5 günden sonra akıntı seklınde gelıyordu. 1 sene böyle devam ettı. Geçen ay da 21 gün adetim sürdü. Dr ye gittim kıst var dedı 4 cm. Ilac verdı onu kullandım. Adet olunca pıhtı gıbı kıstı atarsın dedı ve öylede oldu. Smear aldı Dr. Bu ay yine 21 gün sürdü adetım. 15 gün sonra Dr ye gidecegım yine uzun sürdüğünü soylerım. Olmadı başka Dr ye giderim.
Bence düzenli kontrol altında ol bitanem 4cm az değil eğer zaten adetle erimezse ilaç başlarlarBen önce bi özel hastahanede oldum 2 ay önce orda ultrasyonda hersey temiz dedi sonra Devlet Hastahanesine gittim orda çıktı
O ne demek oluyor ki bilmiyorum söylemediBu yumurtalık kisti çoğu kadında var bitanem hiç telaş etme sende de mi polikistik över var öyle bişey dedi mi doktorun
Ama daha büyükleride var kimisi atılır diyoBence düzenli kontrol altında ol bitanem 4cm az değil eğer zaten adetle erimezse ilaç başlarlar
Bende sürekli kist oluşuyo bitanem bide âdetlerim çok düzensizdi dr polikistik över dedi yumurtalar büyüyo kiste dönüşüyo bildiğim kadarıyla bi sor sen drunaO ne demek oluyor ki bilmiyorum söylemedi
Benim işte 8 cmdi ben adetle attım banada ameliyat dediler olmadım ben sonrada hiç o kadar büyümediAma daha büyükleride var kimisi atılır diyo
Herkeste olucak diye bişey yok ama hani drun öyle bişey dedi mi diye merak ettimO ne demek oluyor ki bilmiyorum söylemedi
İye nin kistle alakası olduğunu zannetmıyorum. Onun ıcın üroloji doktoruna gıttınızmı. Sureklı iye olmanız normal degıl.Benim hiç öyle uzun sürmuyor ki en fazla 6 gün falan sürerdi pıhtı şeklinde gelmiyor işte benim sulu kan gibi birsey geliyor ilk iki gün yoğundu az az pıhtı şeklinde geldi yani öyle yoğun pıhtı olmadı eskiden oluyordu idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum bide sürekli kistten dolayi olur mi