Arkadaşlar doktora 1 ay önce gittiğimde kist görünmüyor idrara sıkışıp gelseydin keşke dedi ama önceki gittiklerimde de normal gitmiştim ve görmüştü. 2 adet sonrası için tekrar çağırdı. Ben gitmiş diye sevindim ama kasık ağrısı çok hafif oluyor zaman zaman. Kisti eridikten sonra böyle hissedenleriniz oldu mu? Bilgi verirseniz çok sevineceğim doktora gitmeme 1 ay var..
Geçmiş olsun , sizin durumunuz benden daha iyi olduğunu söyleyebilirim benim 7,5 cm ve tümör gözüyle bakıyorlar, kanamam yok adetim düzenli içe kanlanma olabilir dediler, salı günü sonuçlarımı bekliyorum sabırsızlıklarla. İnşallh iyi olur atlatırız.
cnm cok gecmış olsun bnım bu kıstlerden basıma gelmeyen kalmadı 1 bucuk ay once sag ve sol yumurtalıklarımdan 10cmlık over kıst amelıyatı oldum amelıyat olduktan ıkı hafta sonra kıstım tekrarladı ve 1 hafta içinde 11 cm olup patladı ve bn iç kanamadan 4 gun hastanede yattım yanı hala kurtulmuş degılım ama size tavsıyem sakın ıhmal etmeyın ve bu konuda doktor çok onemlı
Çok geçmiş olsun , inşallah iyi olursunuz. Benim kistimde 7,5 cm acil ameliyat dediler ve kötü huylu diye düşünüyorlar salı günü belli olucak, 3tanede kanser tetkiki yaptılar, dört gözle bekliyorum sonuçları. Ameliyatı nasıl zor muydu?
benim kanamam yok sizde de öyle miydi?
Çok geçmiş olsun , inşallah iyi olursunuz. Benim kistimde 7,5 cm acil ameliyat dediler ve kötü huylu diye düşünüyorlar salı günü belli olucak, 3tanede kanser tetkiki yaptılar, dört gözle bekliyorum sonuçları. Ameliyatı nasıl zor muydu?
benim kanamam yok sizde de öyle miydi?
Sonuçlarımı aldım temiz çıktı
Çikolata kistim var 3 tane , bir tanesi 7cm diğeri 4cm üçüncüsü küçük , ameliyat dediler tabi ama doktor doktor gezicem, risk almak istemiyorum. Sabah ve gece özellikle sol kasığımda, belimde çok ağrım oluyor. İnşallah sende hayırlı haberleri alırsın .
bende 6 cm vardı sağ overde ve şans eseri öğrendim belim ağrıyo diye emrar girdim ve öylece görüldü önce ameliyat dendi daha sonra ilaçla deneyelim dedi dr.um.ve bu üçüncü ayım kistim 2,5 cm kaldı eriyor yani çok şükür.ama hamile kalmakta istiyorum yaşımda geçiyor herşey aleyhime işliyo ve ayrıca soğan suyu krü içiyorum kist için çok faydalı arkadaşlar kesinlikle içiinnnn ve korkmayınnnn
merhaba kızlar,bnım her ıkı yumurtalıgımda cıktı bırı3 cm dıgerı 6cm amelıyat dedı ama olmayacagım farklı yerlerede danısmak ıstıyorum.bndende kanser terslerı ıstedıler cok agladım uzuldum temiz cıktı sukur olsun.ılac vermedıler bu ay adet bıtsın tekrar gıdcem acaba degıklık oldumu.herkes dogumda atarsın dıyor artık bebk dusnmeye basladım:)ınş olur bı sıkıltı cıkmaz
herseyın bası STRES aman dıkkat edın
benimde 5 cm lik bi kistim var ve ilaçla geçmiyo malesef doktorda i ameliyat olman lazım dedi ama aciliyeti de yok dedi kaç doktora gittiysem aynı ve adet dönemlerim çok ağrılı geçiyo zaten düzensiz ve sık bilmiyorum bayadr gtmedim de kontrole bu ara iyiyim biraz daha bekar olduğumdan pek yanaşmadılar ameliyata artık ne olur bilmiyorum ama stresten kesinlikle uzak durmak lazım daha kötüye gidebiliyo
yumurtalık kisti bende de varmış sözde ama ben adet olamıyorum.belli bi ağrı sızı yok sol overde 3x4 cm bi kist dedi.fotosunu çekti doktor. cal125 testi yaptırdı temiz çıktı.ben hala adet olamıyorum.hamilemiyim diye giderken bunla karşılaştım.adet olamamak dışında öyle çok ağrı sızı vs yok.ne yapmalıyım?