• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti :(

mother29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
123
22
118
İzmir
Dün adetimin bitmesinden 4 gün sonra olmasına rağmen kanamam geldi. Doktora gittim sol overde 2cm kist olduğunu söyledi. Tahlillerden sonrada basit kiste benzediğini ve bir sonraki adette atabileceğimi eğer gitmezse doğum kontrol hapı vereceğini söyledi. Ama şu anda kanamam hala devam ediyor, kist yapıyormuş.. Çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa diye (Allah korusun, 3 yaşında oğlum var). Böyle bir sorun yaşayıp atlatan var mı? Dünden beri bittiğimi hissediyorum...

Dün adetimin bitmesinden 4 gün sonra olmasına rağmen kanamam geldi. Doktora gittim sol overde 2cm kist olduğunu söyledi. Tahlillerden sonrada basit kiste benzediğini ve bir sonraki adette atabileceğimi eğer gitmezse doğum kontrol hapı vereceğini söyledi. Ama şu anda kanamam hala devam ediyor, kist yapıyormuş.. Çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa diye (Allah korusun, 3 yaşında oğlum var). Böyle bir sorun yaşayıp atlatan var mı? Dünden beri bittiğimi hissediyorum...
Arkadasimda vardi benzer bir durum onda adet duzensizligi yapmisti 1.5 ayda bazen 2-3 ayda adet oluyordu. Sonra gayet basit bir dogum kontrol hapi tedavisiyle kistlerini atti icini rahat tut bence ama kanaman uzun sure devam ederse baska bir dr a daha danis derim

bende de olmuşmuştu cnm 5 cm kist basit kistler genelde adetle atılır korkmana gerek yok ben doğum kontrol hapı kullanmadan soğan kürüyle küçültmüştüm arastır istersen

Kanamam devam ettiği için soğan kürüne çok cesaret edemiyorum ters tepki olursa diye.. İnşallah benimki de geçer.. Bıraksalar saatlerce günlerce ağlayabilirim.. Çok korkuyorum...

bende de 2.5 cm kist var. 2 ay sonra ultrasonla bakıcam dedi. ben bişey anlamadım. zaten doğum kontrol hapını kullanıyorum geçmesi gerekmiyormuydu...

İnşallah sizinki de 2 aya kadar çoktan geçmiş olur. Ama 1 ay sonra kontrol amaçlı gidin isterseniz ne durumda diye...Kanamam devam ettiği için başka bir doktordan randevu aldım 13:30'a. Sonucu buraya yazarım inşallah Rabbim hepimize yüzümüzü güldürecek haberler duyurur..

bende de 2.5 cm kist var. 2 ay sonra ultrasonla bakıcam dedi. ben bişey anlamadım. zaten doğum kontrol hapını kullanıyorum geçmesi gerekmiyormuydu...

Dediğim gibi bugün farklı bir doktora gittim, çok ılımlıydı, yumurta çatlayamadığı için olmuş, basit kist dedi. Şu andaki kanamam da adet kanamasıymış ara kanama deniyormuş buna.. Bir sonraki adetinde atmış olursun o zaman tekrar bakalım dedi. İnşallah atmış oluruz hep birlikte. Farklı bir doktora gitmekte yarar var canım bence sen de bir farklı doktora danış istersen.. Rabbim şifa bekleyen hepimize acil şifalar versin, yüzümüzü güldürecek haberler duyursun inşallah..

Dediğim gibi bugün farklı bir doktora gittim, çok ılımlıydı, yumurta çatlayamadığı için olmuş, basit kist dedi. Şu andaki kanamam da adet kanamasıymış ara kanama deniyormuş buna.. Bir sonraki adetinde atmış olursun o zaman tekrar bakalım dedi. İnşallah atmış oluruz hep birlikte. Farklı bir doktora gitmekte yarar var canım bence sen de bir farklı doktora danış istersen.. Rabbim şifa bekleyen hepimize acil şifalar versin, yüzümüzü güldürecek haberler duyursun inşallah..
bende ağrı yapıyor. yıllardır vardıda yeni buldular sanırım. yada evlenince daha rahat ultraonla baktılar. ama bu ağrılara dayanamıyorum artk. işallah düşer ya.sizede allah şifa versin.

bende ağrı yapıyor. yıllardır vardıda yeni buldular sanırım. yada evlenince daha rahat ultraonla baktılar. ama bu ağrılara dayanamıyorum artk. işallah düşer ya.sizede allah şifa versin.

Amin inşallah hepimize.. Çok dua edeceğim senin için. İnşallah yüzün güler, atmış olursun en kısa zamanda.. Rabbim çok güzel haberler duyursun hepimize inşallah hastalıkla imtihan etmesin..

• Beğen
Reactions: gve
Bu aralar kistten dolayı mı bilmiyorum sol kasığımda ağrı mı yanmam mı bir acıma hissi var, acaba bu normal mi? Allahım inşallah bu kist erir gider çok korkuyorum....

Evet cnm kist agri yapiyor, benimde sol yumurtalikta cikolata kistim var ara ara sizlama yapiyor. Bende dogumkontrol hapi kullaniyorum suan gitmesi icin. Gitmezse ameliyatla aldirmayi düsünüyorum

Bu aralar kistten dolayı mı bilmiyorum sol kasığımda ağrı mı yanmam mı bir acıma hissi var, acaba bu normal mi? Allahım inşallah bu kist erir gider çok korkuyorum....
korkma canım aynısı bende de oldu 2 ay önce bende çok ağladım hiç bilmediğim için 5 cm di benim ve acaip sancılar cektim ama bi ay bekledim adet bitiminde doktora gittim hiç bişey yok :)) seninde öyle olcak inşallaah 10 kadından 9 unda oluyo dedi bana doktor:KK19:

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinizden Allah razı olsun.. Şimdi de adet gecikmesi yaşıyorum, adetim için vücudumda belirtiler var ama olamıyorum... Rabbim beterinden korusun ama ne olacak şimdi? İnşallah Allahım bana da hepimize de içimizi ferahlatıcı cümleler duyursun..

Arkadaşlar ben bugün adet oldum sonunda ama kasık ağrım devam ediyor.. Doktorum adetle atılabilir demişti, acaba bu kist erirken de kasık ağrısı yapar mı? Nasıl atılacak? İnşallah geçer gider bu adetimle..

Canım inşaAllah adetinizle beraber atılsın gitsin:)) Benimde kistlerim var iki yumurtalığımda da.Geçen sene patlamış hiç anlamadım ağrı filan olmadı.Tesadüfen ultrasonda patladığı çıkt.Bu sene de adetimin 3.günü ultrasona girdiğimde çapı büyümüştü.Dktor hanım adet sonrası bir ultrason daha istedi.Adet döneminde kistler büyüyormuş.Gerçekten de öyle oldu.2.ultrasonda küçülmüştü:)) Doğum kontrol haplarıyla küçülüyor diye biliyorum bazı türleri.Çikolata kistleri hapla küçülmüyor cerrahi müdahale gerekiyor diye duydum.Soğan kürü yapan arkadaşlar da var site de.Ben yaptım ama faydasını görmedim.Ben de çok şükür her ay düzenli adet olurum ağrımda olmaz çok fazla ama kistlerim çok miktarda:)) Kistler kasık ağrısı yapıyor adet döneminde.vücut hassas olduğu için sanırım.ağrı kişiden kişiye değişir.bana göre erirken ağrı yapmaz gibi.Patlarsa ağrı yapar ama kişiden kişiye değişiyor işte.Biran önce kistleriniz erisin,atılsın gitsin...Bütün kisti olanların da :)) iyi düşünelim iyi olsun...sevgiler...

cnm cok gecmış olsun bnım bu kıstlerden basıma gelmeyen kalmadı 1 bucuk ay once sag ve sol yumurtalıklarımdan 10cmlık over kıst amelıyatı oldum amelıyat olduktan ıkı hafta sonra kıstım tekrarladı ve 1 hafta içinde 11 cm olup patladı ve bn iç kanamadan 4 gun hastanede yattım yanı hala kurtulmuş degılım ama size tavsıyem sakın ıhmal etmeyın ve bu konuda doktor çok onemlı

Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için, size de Rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah.. Benimki de erimemiş, doktor yasmin verdi. Beyaz akıntım çok oluyor bilmiyorum normal mi? Bir de göğüs hassasiyetim fazlalaştı yasmin kullanmaya başladığımdan beri... Rabbim beterinden korusun inşallah kısa sürede geçer hepimizin..

Back