• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti :((

adetle atılan basit kistlerdense sorun yok kür fln yapma geçer geçmezse d.kontrol hapı verir öyle geçer

Valla çok şey istiyorum biliyorum ama inşallah hap vermez ya. Çünkü ben bi kere kullanmıştım hap beni mahvetmişti :( heryerim şiş şiş oldu ve hayatımın en sancılı adetini yaşamıştım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim bendede var kist 2 cm di bir ayda 5 cm oldu hap kullandigim halde. Simdi baska bir hap verdi oda fayda etmezse ameliyat olucam.sogan kürüde yapiyorum 14. günüm yarin kür bitiyo oda ise yaramadi.

Canim bendede var kist 2 cm di bir ayda 5 cm oldu hap kullandigim halde. Simdi baska bir hap verdi oda fayda etmezse ameliyat olucam.sogan kürüde yapiyorum 14. günüm yarin kür bitiyo oda ise yaramadi.

Hadi yaa :( çok geçmiş olsun canım. İlk ne zaman çıktı kist peki?? İlk defa mı oldu?
İnşallah ilaç fayda eder de hiç ameliyata gerek kalmaz canım.
Hiç anlamadım neden oluyo ve çaresi nedir bı kistlerin :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kist oldugunu mayisin ikinci haftasi ögrendim sol yumurtaligimda agri oldu süphelendim. Ilk defa basima geldi benim hic adet agrim olmazdi hep sol yumurtaligim sizlamaya basladi. Mayis ayindan beri iki farkli ilac kullandim fayda etmedi ve büyüdü ayriyetten dün ögrendin soke oldum. Ben doktor gecmis kistin diycek diye beklerken büyümüs deyince hemde 3cm birden sole oldum. Bu ücüncü hapin gecicegini sanmiyorum lasropkopi ameliyati olucam muhtemelen. 3 tane aletle kesmeden karnini kist ameliyati oluyosun. Offf yaaa tam cocuk istedik birsürü problem cikti. Bu kist kac cme kadar büyür acaba. 10 cm olurmuki?

Canım geçmiş olsun 5 cmlik kisti ameliyat ediyorlar mı nette 8 cm oluncaya kadar yapmıolarmış bende bilmiyorum ama..bende de 3,5 cm kist vardı mayıs ayında dr hap verdi kullandım ayrıca testere dişli aslan pençesi içtim geçti hamd olsun ama yine çıktı kistim bununda zararı yokmus tedaviside yokmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor hatta 2 cm iken ameliyat dedi bense hap tedavisi istedim. Dünkü görüsmede hastaneden ameliyat günü alalim dedi ben gene kabul etmedim ilac tedavisi istedim daha yüksek dozlu ilac vermesi icin. Vallahi bilmiyorum bu 5 cm den bide 8 cm olmaz insallah bu arada:((( nekadar cabuk büyüyoooo.

Back