Merhaba, bir süredir (marttan beri) çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Şubatta kontrole gittim her şey normaldi. Neyse o zamandan beri hamile kalamadım. Geçen ay çörekotu kürü deneyeyim dedim. Başladığım zamanki adetimin sonlarında sol kasığımda hafif ağrı oldu. Kür yumurtaları geliştiriyo heralde diye düşündüm. Geçen ay da hamile kalmadım. Bu ay adetten sonra yine sol kasığımda ağrı olunca doktora gittim. Bu ay agrı daha fazlaydı çünkü. Ve doktor sol yumurtalıkta 3,5 cm kist var dedi.( içinde kan varmış. Bazen içinde su oluyomuş o bu kadar ağrımıyomuş. Acaba bu çikolata kisti mi normal kist mi bilen var mı?
Bir de doktor bunun kendiliğinden geçebileceğini söyledi. Çok büyük değil dedi. 4 cm den küçük olursa geçebiliyor falan dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok mutsuzum ve çok korktumbilgisi olan barsa lütfen cevap yazsın nolur
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bendede vardı 3.5 cm sol yumurtalığımda 1 ay ilaç tedavisiyle geçmişti
içinde kan varsa çikolata kisti olabilir
panik olmana gerek yok değerlerin normal çkıyorsa hormon testlerinde de problem yoksa olur.
zaten çok büyük bir kist değil çeker. geçmiş olsun
Bana ilaç vermedi :/
hiç bir tedavi uygulamıyormu kistin var dedi gönderdimi :S
Tekrar kür yapmaya da korkuyorum ama soğan kürü buna fayda eder mi??
ilginç :S soğan kürü kistlere iltahaplara iyi geliyor söktürüyor diyorlar ama ben nedense korkuyorum bir cesaret edip başlayamadım :S
Tekrar kür yapmaya da korkuyorum ama soğan kürü buna fayda eder mi??
Merhaba gecenvay bende bal çörek otu kuru yaptim.bendede kist oluştu.Dr um bana doğum kontrol hapi verdi .ama ben sana soğan kurunu tavsiye ederim adetin 5. Günü soğan a basladum
9. Gün kontrole gittim kist yoktu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, bir süredir (marttan beri) çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Şubatta kontrole gittim her şey normaldi. Neyse o zamandan beri hamile kalamadım. Geçen ay çörekotu kürü deneyeyim dedim. Başladığım zamanki adetimin sonlarında sol kasığımda hafif ağrı oldu. Kür yumurtaları geliştiriyo heralde diye düşündüm. Geçen ay da hamile kalmadım. Bu ay adetten sonra yine sol kasığımda ağrı olunca doktora gittim. Bu ay agrı daha fazlaydı çünkü. Ve doktor sol yumurtalıkta 3,5 cm kist var dedi.( içinde kan varmış. Bazen içinde su oluyomuş o bu kadar ağrımıyomuş. Acaba bu çikolata kisti mi normal kist mi bilen var mı?
Bir de doktor bunun kendiliğinden geçebileceğini söyledi. Çok büyük değil dedi. 4 cm den küçük olursa geçebiliyor falan dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok mutsuzum ve çok korktumbilgisi olan barsa lütfen cevap yazsın nolur
canim hic korkma ve üzülme herseyin bir caresi var büyük bi ihtimal sende ki cikolata kisti aynisi bendede vardi. rahim bazen icindeki kani yumurtaliklardan disa atabiliyo. bu yumurtaliklar olabilir veya karin bölgesi. adetle birlikte bu disa vurulan kanda akmak istiyo ama bu mümkün olmadigi icin kist olusuyo ve bu her ay büyüye Bilir. aynisi bendede vardi canim mart ayinda lapraskopi ameliyatiyla aldilar ve ikince adetimden sonra hamile kaldim malesef bebegimi kaybettim ama herhalde bu kist hamile kalmami engelliyodu cünkü tam yumurtaliklarin üstündeydi ve yumurtlamayi engelliyodu. insallah senin ki kendiliginden gider ve hemen hamile kalirsin.
Ya çok saol, aslında ben senin yazdığını dün okudum ama ne yazacağımı bilemedimgözlerim doldu
Allahtan çok çok sabır diliyorum sana. 😥
Ben de yapmayacağım sanırım. Zaten bence çörekotu kürü yaptı bunu. Benim hiç problemim yoktu. Hamile kalmamak dışında. Keşke yapmasaydım.
Burda herkes çok öneriyor, yaptım hemen hamile kaldım diye. Ama dikkat edilmesi lazım...
Ben biraz kaderciyim bu konuda doktora gidiyoruz zaten elimizden geleni yapıyoruz her kür herkesde aynı etkiyi vermeyebilir benim annem soğan suyu içti sistit oldu akşamına o yüzden çok zorda kalmadıkça başvurmam açıkcası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?