- 29 Mayıs 2010
- 390
- 63
- 318
Merhaba, bir süredir (marttan beri) çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Şubatta kontrole gittim her şey normaldi. Neyse o zamandan beri hamile kalamadım. Geçen ay çörekotu kürü deneyeyim dedim. Başladığım zamanki adetimin sonlarında sol kasığımda hafif ağrı oldu. Kür yumurtaları geliştiriyo heralde diye düşündüm. Geçen ay da hamile kalmadım. Bu ay adetten sonra yine sol kasığımda ağrı olunca doktora gittim. Bu ay agrı daha fazlaydı çünkü. Ve doktor sol yumurtalıkta 3,5 cm kist var dedi. ( içinde kan varmış. Bazen içinde su oluyomuş o bu kadar ağrımıyomuş. Acaba bu çikolata kisti mi normal kist mi bilen var mı?
Bir de doktor bunun kendiliğinden geçebileceğini söyledi. Çok büyük değil dedi. 4 cm den küçük olursa geçebiliyor falan dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok mutsuzum ve çok korktum bilgisi olan barsa lütfen cevap yazsın nolur
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bir de doktor bunun kendiliğinden geçebileceğini söyledi. Çok büyük değil dedi. 4 cm den küçük olursa geçebiliyor falan dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok mutsuzum ve çok korktum bilgisi olan barsa lütfen cevap yazsın nolur
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Son düzenleme: