- Konu Sahibi ulkerarici
-
çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın söylediklerin çok doğru insan direkt ameliyat lafını duyunca çok korkuyor sakin davranmakta fayda var
sanırım benim doktorum da beni fazla rahat tutmuş kızlar :) bana sadece ilaç kullan bakalım dedi . özel hastaneye gitmştk annem güvenemedi gataya gitmiştik sonra onlar da ilaç kullanmamı ama kesnlikle ağrı kesici kullnmamamı her angi bi ağrım oldğunda direk gitmemi söylemişlerdi . belkide ameliyat lafını bekar olduğum için söylememişlerdir . bildiğim kadarıyla çok çok zorunlu kalmadıkça ameliyata yanaşmıyolarmış bekar bayanlarda:) doğru mu biliyorum :)
evet canım, bekarlarda zorunlu kalınmadıkça pek yanaşmıyorlar ameliyata (ben de bekarım bu arada), evlilerde ise bazen doğumla beraber yumurtalıkları da temizleme yoluna gidebiliyorlar... senin ilacın neden adet düzensizliği yaptı acaba? doğum kontol hapıydı değil mi? eğer öyleyse düzenli ve doğru şekilde kullanıldığında erken kanama yapması pek olası değil... ağrıların devam ediyorsa tekrar bi kontrole gitmekte fayda var, ihmal etme canım bu konuyu... bu arada ağrı kesici önermemesinin nedeni vücudundaki anormal ağrıyı tespit edebilmen için... biliyorsun bu kistler patlayabiliyor... geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle...
7 sena önce doktor hatası yüzünden 3 mm kistim 1,5 ay gibi 7 cm yükseldi başka doktora gittiğimde bir hafta için de ameliyat oldum kapalı ameliyattı ama kist yumurtamı içine aldığı için ve su topladığı için açık ameliyat oldum yumurtamı almak zorunda kalmış.Patolojiye gitti kanser hücreli kist çıktı oradan tıpa havale ettiler bide ben bakayım dedi bide o açtı göbeğimden aşağı Allaha şükür bir şey çıkmadı..Ama her 3 ayda bir kontrole gittim arada 3,5 4 kistler çıkıyordu ama daha sonra adetle atıyordu vücut...Tek yumurtam var tek tüpüm vardı ama evlendim bebek istedik olmadı 2 tüp bebek denemesi yaptırdım tutmadı bu seferde sanırım ilaçlardan çikolata kisti denildi oda 4,5 5 cm çıktı hadi onuda aldırayım onuda aldırdım tüpleride toplattım şimdi sadece bir yumurta var...3. denemeyi yaptırdım beklemedeyim...
Tavsiyem bir doktorla kalmayın ikinci bir doktora gidin ben çok pişman oldum ama iş işten geçmiş oldu..Allah şifa versin inşallah çok beklemeden evladını da kucağına alırsın
bana ilac bile vermedi doktor :26:
bu ameliyat bu kadar tehlikeli mi ya, cocuk olmama riski mi var
bana bi daha gelirsen ameliyat icin randevu aliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?