Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık kisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Merhaba, ulltrason cihazı ile muayene oldum. Doktorum 3cm çapında bir kist var dedi ama strese bağlı oluşmuştur dedi. Gebe kalmak istediğinde olmaz olsa da zor olur gibi bir cümle kullandı. Doğum kontrol hapı verdi kistin yok olması için. Çok moralim bozuldu başına böyle bir şey gelen var mı gerçekten hamile kalmak istesem engel mi ? Açıkçası doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum. Başka bir tedavi yöntemi yok mu bunun

Bazi doktorlar insanin moralini bozuyor
Hic canini skma. Dogum kontrol hapindan once mutlka sogan kürü dene.

kuzum benim moralini bozacak bir şey yok kist gebeliğe engel 1 ay ilacını kullan sonra kist adet kanaması ile atılıyor zaten sonra da bebek için çalışmalara devam.... aynı şey 2 sene önce bende yaşadım tam gebelik derken kist çıktı bununla gebelik olmaz 1 ay ialç kullan dedi kulladım 1 ay sonra gittim tertemiz... sonra da gebelik tedavisi...
yani doktor senin moralini bozmak için değil senin için en uygun olanını söylemiş.kürler herkese yaramayabilir ki yaramayanda var.... sen doktorunu dinle sonra pişman olma....

Çikolata kisti yumurtalık kisti diye biliyorum evet bendede var binada fogum kontrol hapı veriyor doktor ya küçülüyor ya gidiyor evet zor hamile kalıyorsun benim kızım 2.5 yaşında ama 3 yıl bekledim hiç tedavi olmadım sonunda dayanamıyordum artık doktora gittim benden tahlil istedi tahlilleri yaparken hamile olduğumu ögrendim kendiliginden oldu şimdi de 2. İşin uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…