• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
103
33
Merhaba hanımlar ve sevgili mune acil cevap alabilmem açısından bir müddet konumu tasimamani rica ediyorum :) kızlar bir kac hafta önce yumurtaligimda küçük bir kış olduğu öğrendim ufak ağrılarım ve batmalarim oluyordu dün geceden beri alt karin bolgemdegeçmek bilmeyen bir baskı ve batma ayrıca idrarla gelen kanama var acaba kist patlamis olabilir mi yani küçük bir kist demişti dr hastaneye gitmeli myim bilemedim

Kanama ve dayanılmaz ağrım olursa gel demişti dr kanama var ama öyle dayanilmayacak bir ağrım yok

arkadasim sakami yapiyorsun. acilen hastaneye. kist patlamasi diyosun. hemen hemen hastaneye

Öyle mi diyosunuz netten araştırdım ama böyle idrarla gelen kanama ile ilgili birşey bulamadım burada bilen varsa diye yazmak istedim o zman hemen hazirlanayim :/

Doktora gitmelisin. Ancak dr muayene ederek yardımcı olabilir sana şuan. Geçmiş olsun

Canım durumunuz aynı mı bilemiyorum ama bende yumurtalık kistimin olduğunu öğrendim 3-4 gün önce kadar. Hemorajik kist benimki. Yumurtanın büyüyük kistleşme durumu yani. Her neyse bende aşırı kasık ağrısı ve batmayla gittim o zaman sadece solumda ağrı vardı. Bana kistimin patladığını hafif içine doğru kanadığını söyledi. Korkulacak bişey yok dedi. Benden de yumurta akı kıvamında kanlı bi akıntı geldi. Çatlamış yani. Ama hala ağrılarım devam ediyor ve adette olmadım. Kist patlaması durumunda kasık ağrısından çok,ateş,bulantı,kusma,titreme gibi semptomlar gözüküyor. Bunlar varsa gidebilirsin ama basit kistlerin patlamasından bişey olmayacağını söyledi doktorum. Bence önemsiz bişey ama için rahat olsun. Benim şuan her iki kasığımda ağrıyor acaba soğuktan mıdır ki? Seninki 2 kasığın mı ağrıyor?

Yorumlariniz için teşekkür ediyorum...dün ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye ama kistle alakalı bir durum yokmuş şükür sistit olmuşum serum takıldı sonrada ilaç reçete etti dr kanamam hala var ama ağrım hafifledi

Yorumlariniz için teşekkür ediyorum...dün ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye ama kistle alakalı bir durum yokmuş şükür sistit olmuşum serum takıldı sonrada ilaç reçete etti dr kanamam hala var ama ağrım hafifledi
Simdi ben söyleyecektim semptomlar ona benziyor diye. Ben de yasadim çünkü aynısını gecmis olsun

Back