- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
yumurtalıklarda kist varmış doktor tedavisi yok dedi birdahada çocuk olmaz dedi:uhm:a.s. tedavi görenler varmı sonuç ne oldu bebek olmama ihtimali var mı beni bilgilendirirseniz sevinirim
aaaa oyle seymı olurmus okadar dr.a gıttım yumurtalık kıstlerı onemsızdır dedı her kadında yumurtlama donemınde olurmus ve adetle patlayıp akarmıs bendede vardı pko da vardı 5ay dıane35 kullandım ve su anda pko da yok cocuk olmaya engel deıl dedı dr.m suandayok ama ınsalah rabbım hepımıze verecek sakın moralını bozma canım:1hug:
bende ilk defa duydum neden cocuk olmazmıs.öyle şeymi olur.bence sen başka bir doktora git.saçmalamıs o doktor.yani başka birşeyse neyse ama.yani bnim arkadaşımda yumurtalıklarında kist vardı cok buyuduğu için yumartalıklarına yapıştı ve sok yumurtalığı alındı kistle beraber.ona rağmen %30 olabilir demişti doktoru.eğer öyle bir şey yoksa neden olmasınkı.kesinlikle doktorunu değiştir bak sinirlerim hopladım nasıl doktor bu yaw.
aaa aptal...saçma ,sakın moralini bozma hemen başka dr a...
şimdi 2 tosunum var çok şükür.bekarken 4 tane farklı büyüklükte evlendikten sonrada 3 tane vardı.çok şükür tedavimi görünce aslanlar gibi 2 oğlum oldu.yanlız şunu belirteyim bunun bir iyi huylusu birde kötü huylusu varmış bendeki iyi huylu olduğu için kolay tedavi oldu.ama kötü huylusuda tedavi edilebiliyor.çocuğa engel değil.hastalıktan kurtulduktan sonra yumurtlama dönemin tesbit ediliyor ve o günlerde ilişkiye girmeni istiyor doktor.benim yengemde kötü huylusu vardı çok şükür tedaviden sonra 3 tane evladı oldu.bence hiiiiiiiiiç korkma canım.geçmiş olsun.:1hug:
aaaa oyle seymı olurmus okadar dr.a gıttım yumurtalık kıstlerı onemsızdır dedı her kadında yumurtlama donemınde olurmus ve adetle patlayıp akarmıs bendede vardı pko da vardı 5ay dıane35 kullandım ve su anda pko da yok cocuk olmaya engel deıl dedı dr.m suandayok ama ınsalah rabbım hepımıze verecek sakın moralını bozma canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?