• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti operasyonla alınması gerekenler, alınanlar! Yardım!

meyzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
3
0
36
İzmir
arkadaşlar ben 23 yaşındayın izmirdeyim. benim 5.5 cm lik yumurtalık kistim var. laparoskopi yapılması gerekiyormuş bayaa doktor değiştirdikten sonra en son başkent üniversitesinde doç dr mesut özsoy tarafından muayene edildim. 3 ay zoladex isimli iğne ile sunni menopoza soktular beni. ama kistimde bir değişme olmadı. mesut bey tarafından laparoskopik operasyon yaptıran var mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim biraz araştırmak istiyorum körü körüne gidip ameliyat olmak istemiyorum. burada operasyonu ve sonuçlarını paylaşırsak çok sevinirim.:18::97:

meraba caım bende seninle aynı yaştayım.benim kistimde 6 cm miş.belirti göstermeden büyümüş beni 1 ay içersinde hemen ameliyata aldılar.kistin küçük olmadığı için düşmez.doktorun amleyat dediyse ol mutlaka ilerde kansere çevirebiliyomuş doktorum söledi.malesef ne olduğunu bilmiceksin ameliyat esnasında yumurtalığından parça alınıp patolojiye gidicek ona göre ameliyatın seyri oluşacak.bence doktorunu dinle derim güzel bir hasteneyede başurmuşsun geç kalma.ben geç kaldım yumurtalığım alındı :25:

hadi yaa çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım umarım bundan sonra herşey güzel olur senin için, çok teşekkürler biraz içim rahatladı..:75::nazar:

Son düzenleme:
Back