Yumurtalık kisti olup hamile kalanlar yardim

TuseSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
151
97
48
İyi geceler bayanlar ben geçende doktora az kanamam var diye gittim. 4cmlik kistim varmış. Gebelik testi de yaptık sonuç negatif ama bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve d.k hapı verdi 2 gündür içiyorum ama midem bulanıyor ,ağzım sulanip duruyor ve çok afedersiniz beyaz akıntım var geç döllenme olabilir mi?

Kist kanama yapıyor mu bende de aynısi var yeni evlendiğim zaman oluşmuştu sanırım, ama hiç kanama yaşamadım sadece bu ay regl tarihinden 2 gün önce yaşadım testler vs hep negatif çıktı ama hala regl olmadım ilaç falan kullanmıyorum geç döllenme olmuşsa diye, bence sizde kullanmayın

Doktor öyle söyledi ve ağır bir d.k hapı yazdi bende 3 gündür kullanıyorum. Test yapcam ama ilaçtan dolayı pozitif çıkarsa diye korkuyorum boşuna ümitlenmeyim.

Doktor öyle söyledi ve ağır bir d.k hapı yazdi bende 3 gündür kullanıyorum. Test yapcam ama ilaçtan dolayı pozitif çıkarsa diye korkuyorum boşuna ümitlenmeyim.
Bayanlar lütfen yardımcı olur musunuz ilacın teste etkisi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…