- Konu Sahibi Polyanna454545
-
Kistin türü neymiş teşhis koydu mu? Erimeyen bir kist diye mi gördü acaba belki o yüzden ilaç vermemiştir. Ameliyat yumurta rezervinizi azaltabilir hemen olmayın bir kaç doktordan fikir alın geçmiş olsun5.6 cm boyutumda sağ yumurtaligimda kist varmiş.Doktor bir daha ki adetinde yine gel bakalim eger kaybolmamissa müdahale edicez ameliyat olabilirsin dedi.Niye ilac kullanmami beklemeyip ameliyata yönlendirdi anlamis degilim.Benzer sorunu yasayanlar sizler nasil bir tedavi sürecine girdiniz yardimci olurmusunuz ?
Geçmiş olsun bende aynı seyı yasadım dermoid kisti varmıs yumurtalıgımda, ilaçla gecmediği için direk aldılar. hiç ilaç kullanmamıstım5.6 cm boyutumda sağ yumurtaligimda kist varmiş.Doktor bir daha ki adetinde yine gel bakalim eger kaybolmamissa müdahale edicez ameliyat olabilirsin dedi.Niye ilac kullanmami beklemeyip ameliyata yönlendirdi anlamis degilim.Benzer sorunu yasayanlar sizler nasil bir tedavi sürecine girdiniz yardimci olurmusunuz ?
Alttan muayene de görünüyor evet bende de iki tane 3 cme yakın vardı ilaçla erime yaptı. Bazı kistler adetle gidiyor bazıları hiç erime yapmıyor. İnşallah adetinle atarsın. Hsg'nin kiste bı etkisi olmaz çektir tabi açık ya da kapalıysa ona göre tedavin belirlenir ama bence bir kaç doktora daha gitHayir teşhis koymadin.önceki doktorlar ultraso la muayene ediyordu sadece bsy yom diyorlardi.Bu alttan muayene etti ve direk kisti gördü.Bugün hormon testi sonuclarimla birlikte gittim onlara normal dedi.Kist icinse bazi kistler kanamayla disari atar kendini 1 ay sonra adetliyken gel tekrar bakalim dedi.10 gün sonrada hgs cektircem kistte herhangi bir etkisi olurmu acaba? Cok tesekkur ederim
Bir daha ki gidişinde ilaçla bir ay deniyelim belki erime yapar diye sen söyle doktoruna. Bir ay da öyle bekle canım yani burdan çok okudum ameliyat yumurta rezervini azaltıyormus az ya da çok bilmiyorum. O yüzden hemen ameliyat olma diyorumHayir teşhis koymadin.önceki doktorlar ultraso la muayene ediyordu sadece bsy yom diyorlardi.Bu alttan muayene etti ve direk kisti gördü.Bugün hormon testi sonuclarimla birlikte gittim onlara normal dedi.Kist icinse bazi kistler kanamayla disari atar kendini 1 ay sonra adetliyken gel tekrar bakalim dedi.10 gün sonrada hgs cektircem kistte herhangi bir etkisi olurmu acaba? Cok tesekkur ederim
Tamam canim tesekkür ederim.Önerilerini dikkate alicm.Benim 3 senedir cocugum olmuyor o yüzden gitmiştim.Diger doktorlar birdey yok diyip gönderiyorlardi.Hormonlarim falan normal olduguna göre kistin olmasi hamile kalmaya engel oluyormu acaba ?Bir daha ki gidişinde ilaçla bir ay deniyelim belki erime yapar diye sen söyle doktoruna. Bir ay da öyle bekle canım yani burdan çok okudum ameliyat yumurta rezervini azaltıyormus az ya da çok bilmiyorum. O yüzden hemen ameliyat olma diyorum
Rica ederim canım İnan ben de senin gibi iki yıldır uğraşıyorum. Eşimde sayı problemi vardı düzeldi ama kist çıktı bende Bir senedir varmış iki taraflı olunca hic hamile kalamadım. Kimi engel diyor kimi değil diyor Allah isterse her türlü olur. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah KerimTamam canim tesekkür ederim.Önerilerini dikkate alicm.Benim 3 senedir cocugum olmuyor o yüzden gitmiştim.Diger doktorlar birdey yok diyip gönderiyorlardi.Hormonlarim falan normal olduguna göre kistin olmasi hamile kalmaya engel oluyormu acaba ?
Benim daha esime bakilmadi doktor ondanda istedi tahlil ama kendisi pek nazli.Aynen canim benim inş en yakin zamanda hamile kalirsin sende annelik duygusunu tadarsin.Rabbim isteyen herkese versin.Rica ederim canım İnan ben de senin gibi iki yıldır uğraşıyorum. Eşimde sayı problemi vardı düzeldi ama kist çıktı bende Bir senedir varmış iki taraflı olunca hic hamile kalamadım. Kimi engel diyor kimi değil diyor Allah isterse her türlü olur. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah Kerim
Canim benim vallaha kist diyince yalnis anlamişta olabilotm ama yazida sag 5.6 bir deger yaziyor 21 e 35 capinda oldugunu biliyorum ama cm ya mm emin degilm kisti diyince kafam allak bullak oldu.Bak bi sende bak resmi cekeyim.Gerci doktorlar yaziyi kimse okumasin diye yaziyor amaBugün öğrendim 50 gün oldu adetim gecikeli meğer sebep sol yumurtalıkta 30*32 mmlik kist oluşmuş bu cm olamaz sanırım yalnis duymadığımi düşünüyorum ama o kadar da büyük olamaz herhalde
Birde kan verdim sonuçlarını alır gelirsin dedi benim merak ettiğim kist icin ve adet görebilmem icin ne verir doğum kontrol hapı falandı ???
Bugün öğrendim 50 gün oldu adetim gecikeli meğer sebep sol yumurtalıkta 30*32 mmlik kist oluşmuş bu cm olamaz sanırım yalnis duymadığımi düşünüyorum ama o kadar da büyük olamaz herhalde
Birde kan verdim sonuçlarını alır gelirsin dedi benim merak ettiğim kist icin ve adet görebilmem icin ne verir doğum kontrol hapı falandı ???
3.6 cm yazıyor ameliyat için 5 cmin üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum. İyi bir doktora gitVe 3.6 yaziyor ben o kafayla 5 diye grmusum cok özür dilerim ameliyat olabilirsin müdahale edicez diyince dün benim kafam cok fenaydi nasil baktiysam artikbenim adetlerimde senede 3 defa ara kanamalarim oluyor lekelenme tarzinda gecen sene 2 doktora gittim olur byle dediler gnderdiler.
3.6 cm yazıyor ameliyat için 5 cmin üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum. İyi bir doktora git
[/Q6UOTE]
Tamam canim bende öyle düsünüyorum.Dün sonuclar icin gittigimde 1 ay sonra gel adetliyken bazi kistler kendini adetle atar dedi bakalim ne olacak.
Canım merhaba bende de 4.5 cm büyüklüğünde kist var. Valla tipini demediler ama yasmin verdiler 1 ay kullan dediler. Kullanali 15 gun kadar oluyo 2 cm düşmüş bugün baktılar. Erime olmazsa bakariz demişlerdi. Neden hemen ameliyat denisler anlamadim. Pelvik ultrason ile bakıldı mi sana? Bakildiysa bi at istersen neymiş bakalim.Ve 3.6 yaziyor ben o kafayla 5 diye grmusum cok özür dilerim ameliyat olabilirsin müdahale edicez diyince dün benim kafam cok fenaydi nasil baktiysam artikbenim adetlerimde senede 3 defa ara kanamalarim oluyor lekelenme tarzinda gecen sene 2 doktora gittim olur byle dediler gnderdiler.
Insallah canim benim ya yok olur da beni ugrastirmaz.Sogan kürü yapmayi düsünüyorum sende dene bi istersenHadi inşallah kendiliğinden yok olur gider canım benim hiç hiç ugrasmazsin
Bana ilac falan vermedi canim ya dediki direk müdahale edebiliriz ameliyat olabilirsin dedi.Hormon sonuclarim icin tekrar gittim bu seferde 1 ay sonra adetliyken gel bazi kistler adetle kendini atar dedi.Ilac olarakta fitil ve bakteriler icin 2 tane ilac verdi.Kist icin bir ilac vermedi.Tamam atiyorumCanım merhaba bende de 4.5 cm büyüklüğünde kist var. Valla tipini demediler ama yasmin verdiler 1 ay kullan dediler. Kullanali 15 gun kadar oluyo 2 cm düşmüş bugün baktılar. Erime olmazsa bakariz demişlerdi. Neden hemen ameliyat denisler anlamadim. Pelvik ultrason ile bakıldı mi sana? Bakildiysa bi at istersen neymiş bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?