Yumurtalık kisti nasıl geçer

washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
13
1
35
Arkadaşlar yumurtalik kisti cikmiş adetim o yüzden gecikmis 18 gun sonra adet oluyordum.gecen bir hafta gecikince doktora gittim tarlusal ictim bir haftada öyle gecti.yani 30 gun sonra adet olmus oldum.bu ay yine gecikti .30 gun oldu yine hic tik yoktu doktora gittim. Kist kuculmus takip edecez dedi ama ilac vermedi.bende sogan kurune basladim bir haftadir iciyordum bugun adetim basladi.soganin sayesinde .yani 23- 25 gun olan döngüm 37-39 a çikti.benim gibi yumurtaliginda kist olup çözum bulan var mı

Arkadaşlar yumurtalik kisti cikmiş adetim o yüzden gecikmis 18 gun sonra adet oluyordum.gecen bir hafta gecikince doktora gittim tarlusal ictim bir haftada öyle gecti.yani 30 gun sonra adet olmus oldum.bu ay yine gecikti .30 gun oldu yine hic tik yoktu doktora gittim. Kist kuculmus takip edecez dedi ama ilac vermedi.bende sogan kurune basladim bir haftadir iciyordum bugun adetim basladi.soganin sayesinde .yani 23- 25 gun olan döngüm 37-39 a çikti.benim gibi yumurtaliginda kist olup çözum bulan var mı
Canım benimde sağ yumurtalığımda kist çıktı doktor dedi çok küçük boyutu adet olunca geçer diye ama ben 29 ağustosda kürtaj oldum ondan sonra çıktı bu kist kürtajdan sonra ilk adetimde hiç gecikme yaşamadım geçen ay 29. Günde oldum bu ay da 27. Gündeyim hafif lekelenme var ama kanama daha başlamadı doktora gidicem bende inşallah benimde küçülmüştür ikimizinde kendiliğinden geçer. Tekrardan gebelik düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kisten dolayı karnımda şişlik oluyor beni rahatsız ediyor doktor hiç önemsemedi basit bişey dedi o yüzden bende umursamadım ama bunu takip ettirmek gerek

X