Canim benimde 4cmlik kistim var aslında mayısta aşılama oldum tutmadı 3 cm kist oldu doktor her ay gittiğimde adetle atarsin dedi ama 4 cme kadar büyüdü yarın Mr cektirecegim bakılacak eğer kötü ise ameliyatla alınacak sakin ihmal etme.benimde sol kasigimda oturup kalkınca ağrı oluyor sürekli.bakalim sonucu yarın ogrenicemTeşekkürler, bende gebelik için iğne tedavisinden sonra oldu zaten 16,5 mm de kaldı gelişmedi sonrada 4cm kadar büyümüş çatlamamış yumurtabayram tatili de giriyor olmadı doktorumla konuşup adeti beklemeden gidicem. bana ne doğum kontrol ilacı nede istirahat önerdi artık değiştire değiştire doktor kalmadı...
nerde yasıyorsun canım bilemem ama izmirdeysen egepolde Bülent bey var bende 2 aydır oraya gidiyorum suan cok memnunum 4 sene boyunca şifa hastanesindeydi dr.m bilirim o sancı nası illet bişeydi benim nekadardı hatırlamıyorum ama tam kasığımda ve patlama riski vardı ihmal etme gerçektenTeşekkürler, bende gebelik için iğne tedavisinden sonra oldu zaten 16,5 mm de kaldı gelişmedi sonrada 4cm kadar büyümüş çatlamamış yumurtabayram tatili de giriyor olmadı doktorumla konuşup adeti beklemeden gidicem. bana ne doğum kontrol ilacı nede istirahat önerdi artık değiştire değiştire doktor kalmadı...
Canim sana nasıl bi tedavi uygulandı kist için ve hamile kaldın mi ?nerde yasıyorsun canım bilemem ama izmirdeysen egepolde Bülent bey var bende 2 aydır oraya gidiyorum suan cok memnunum 4 sene boyunca şifa hastanesindeydi dr.m bilirim o sancı nası illet bişeydi benim nekadardı hatırlamıyorum ama tam kasığımda ve patlama riski vardı ihmal etme gerçekten
canım dr. direk 10 gün rapor yazdı mümkünse wc bile kalkma dedi adetini beklicez snr kntrle geliceksin baktık geçti tamam tekrar etmez ama aynı boyuttaysa ve büyüyorsa ameliyat bile edebiliriz ama suan amaç kisti patlatmadan kendiliğinden geçmesini beklemek demişti.Canim sana nasıl bi tedavi uygulandı kist için ve hamile kaldın mi ?
çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz... Bende çalışıyorum ve sürekli izinler batıyor patronun gözüne o yüzden şimdi gitsem 2 gün sonra tekrar izin almak sıkıntı olur diye dayanmaya çalışıyorum ama çok zor şimdi sen böyle deyince daha çok korktum yarın doktora gidicem kesin yaniCanim benimde 4cmlik kistim var aslında mayısta aşılama oldum tutmadı 3 cm kist oldu doktor her ay gittiğimde adetle atarsin dedi ama 4 cme kadar büyüdü yarın Mr cektirecegim bakılacak eğer kötü ise ameliyatla alınacak sakin ihmal etme.benimde sol kasigimda oturup kalkınca ağrı oluyor sürekli.bakalim sonucu yarın ogrenicem
çok çok teşekkürler izmirde yaşamıyorum doğu karadenizde yaşıyorum buradaki bütün doktorları gezdim sağ olsunlar hepsi deney faresi gibi bütün ilaçları denediler üstümde hepsi farklı şeyler söylediler en sonunda elimde 4cm lik kistle kaldım.nerde yasıyorsun canım bilemem ama izmirdeysen egepolde Bülent bey var bende 2 aydır oraya gidiyorum suan cok memnunum 4 sene boyunca şifa hastanesindeydi dr.m bilirim o sancı nası illet bişeydi benim nekadardı hatırlamıyorum ama tam kasığımda ve patlama riski vardı ihmal etme gerçekten
Doğu Karadeniz'de nerdesin canım bende karadenizliyimçok çok teşekkürler izmirde yaşamıyorum doğu karadenizde yaşıyorum buradaki bütün doktorları gezdim sağ olsunlar hepsi deney faresi gibi bütün ilaçları denediler üstümde hepsi farklı şeyler söylediler en sonunda elimde 4cm lik kistle kaldım.
BENDEEEE KARADENİZLİYİM BABA DİYARI ORDU FATSADoğu Karadeniz'de nerdesin canım bende karadenizliyim
Bende giresunluyum ama istanbulda yaşıyorum istemeyerek te olsaBENDEEEE KARADENİZLİYİM BABA DİYARI ORDU FATSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?