Yumurtalık kisti korkuyorum :(

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.693
15.591
248
Merhaba arkadaşlar baya bir zamandır sol kasığımda ağrı oluyodu ama önemsemedim bir kaç gündür aralıksız devam edince doktora göründüm ve tahmin ettiğim gibi sol yumurtalıkta kistim çıktı. Neyseki biraz küçük 42mm ye 26 mm.Doktora tehlikeli mi diye sorduğumda hayır dedi ama kan ve ultrason istedi.Devlet hastaneleri sağolsun ultrason gününü taa 27sine verdi.İçim rahat değil bir doktora daha mı görünsem tehlikeli değil dedi ama tamda açıklama yapmadı bilemiyorum kızlar korkuyorum tehlikeli olsa ultrasonda görürdü dimi?

Bende cok fazla kist durumu oldu ama korkulacak bişey deildi
Dogum kontrol hapıyla gecti
Doktorun önemsiz dediyse önemsizdir
Bu arada sogan kürü birebir kiste

Hemen endişelenme acil birşey olsa hemen cekerlerdi ultrasonda gözükürdü bence acil olsaydı. Hem yumurtalık kisti demek yumurta büyüyor çatlamak için hormon yetersiz oluyor büyüyen yumurtayi catlatamiyor o yumurta kalıyor orda yumurtaliklarda ve kiste dönüşüyor . Doktor sana hormon verecek yumurta çatlatmak için kistin eriycek orda. Herkeste olabilir bu bu kadar büyütme kafana takma bence .

Merhaba arkadaşlar baya bir zamandır sol kasığımda ağrı oluyodu ama önemsemedim bir kaç gündür aralıksız devam edince doktora göründüm ve tahmin ettiğim gibi sol yumurtalıkta kistim çıktı. Neyseki biraz küçük 42mm ye 26 mm.Doktora tehlikeli mi diye sorduğumda hayır dedi ama kan ve ultrason istedi.Devlet hastaneleri sağolsun ultrason gününü taa 27sine verdi.İçim rahat değil bir doktora daha mı görünsem tehlikeli değil dedi ama tamda açıklama yapmadı bilemiyorum kızlar korkuyorum tehlikeli olsa ultrasonda görürdü dimi?
Ağrınız sürekli miydi ara ara mı

Back