• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalık kisti ameliyatı

miniii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
306
18
68
Antalya
merhaba ben 20 gün önce ameliyat oldum iki yumurtalığımda da kist vardı.Sol yumurtalığım alındı doktorum dokusu bile yokolmuş dedi.Sağ yumurtalığıma dokunmamış bile ama kistim hala duruyo doktorum 6 ay sonra tedaviye başlıcaz dedi.ama ben evlenmeyi düşünüyorum çocuklarıd çok seviyorum tek yumurtalığım var vede oda kistli çocuğum olma şansım ne kadar acaba merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum....

merhaba ben 20 gün önce ameliyat oldum iki yumurtalığımda da kist vardı.Sol yumurtalığım alındı doktorum dokusu bile yokolmuş dedi.Sağ yumurtalığıma dokunmamış bile ama kistim hala duruyo doktorum 6 ay sonra tedaviye başlıcaz dedi.ama ben evlenmeyi düşünüyorum çocuklarıd çok seviyorum tek yumurtalığım var vede oda kistli çocuğum olma şansım ne kadar acaba merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum....

canım öncelikle geçmiş olsun.. benim bir arkadaşımda tıpkı senin gibi bekarken ameliyat oldu.. ameliyatı açık ameliyat şeklinde gerçekleşti.. onunda sağ yumurtası kistlerle beraber alındı.. çok korkuyordu ya evlendiğimde çocuğum olmazsa diye... geçen sene evlendi ve şu an 12 haftalık hamile.. içini rahat tut arkadaşım.. sonuçta diğer yumurtalığın duruyor..sakın aklına kötü bir şey getirme..

olumlu düşün olumlu olsun :)))

saol arkadaşım inş iyi olur.tek sorun tek kalan yumurtalığımda kistli olması onunda ilerlemesinden korkuyorum :kkk:

saol arkadaşım inş iyi olur.tek sorun tek kalan yumurtalığımda kistli olması onunda ilerlemesinden korkuyorum :kkk:

canım kisitin çikolata kisti mi ?? bende de çikolata kisti var ama doktorum almıyor. 2,5mm.. 2 senedir de boyutunda değişiklik olmadı... tedavini sakın aksatma belirli periyotlarda doktora görün.. ve eğer yakın zamanda evleneceksen bence hemen çocuk yap.. çünkü yaşın henüz küçük... bu kist seni alt edemez.. öyle düşün.

hayırlı arefeler iyi bayramlar :)))

saol canım çikolata kisti değil 3 cm benimki solumdaki birden büyüdüğünü söledi doktorum.6 ayda bir ultrasona giricem ama yeni ameliyat olduğum için şuan tedaviye başlayamıyoruz.6 ay sonra ilaçlı tedaviye başlıcaz inş. HERKESE İYİ BAYRAMLAR :71:

Back