- 23 Mayıs 2013
- 47
- 5
- 98
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır adet düzensizliğim vardı önce polikistik over var dediler güvenmedim başka bir doktora gittim sonra yumurtalık kisti dediler evlenmemiştim de dogum kontrol ilacı ile geçer dediler kullanmaya başladım o sırada evlendim. Ankara'da yaşamaya başladım ve artık cocuk istediğimize karar verip yeniden doktora gittim ama kist daha da büyümüş ve 12 cm çapına gelmişti. Śok geçirdik eşiyle Ankara'da medicana hastahanesini uzun araştırmalarım sonucu uygun gördüm gittim. Bu büyüklükte bir kistin acil alınması gerektiğini söyleyip doktorum durumun ciddiyetini anlattı ve geçen hafta ameliyat oldum. Açık ameliyata karar vermiştik iyini de öyle olmuş çünkü kist sol yumurtalığımı sarmış ve işleviniz hale getirmiş. Nihayet ameliyatım sorunsuz geçti ama ben bundan sonrasında neler olabileceği konusunda tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum. Sürekli internette bilgi arıyorum ama ameliyat sonrası için pek açıklamalar yok. İyileşme , cocuk sahibi olma , ve psikolojik açıdan neler yaşadıysanız paylaşmanızı istiyorum. Bn şuna ağrılarım dışında nce anlamında boşlukta gibiyim.... Psikolojim kaldırmıyor acaba kendimi güvensizlik hissediyorum... Sağlıklı bir bebişimiz olsun istiyorum...