kist 3cm bişeymiş ama ben yine de çok korktum şimdi smear testinin sonucunu bekliyorum.. çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun ca125 de 35,8 çıkmıştımerhabalar geçmiş olsun öncelikle kistinizin boyutunu söylediler mi size? ca125 referans aralığından 0,8 mi yüksek çıktı sadece orayı anlayamadım.
Bu tümör markerlerı kanser teşhisi için belirteç olarak kullanılıyor. Fakat normal adetle atılacak kistlerde bile yükselebiliyormuş.
Sizinkine pek benzemiyor benim durumum ama sağ yumurtalıkta 16 cm kistim var haftaya ameliyat olucam ca125 73 çıkmıştı. yinede kanser olduğumu göstermiyor. Ameliyat sırasında kist hızlı patolojiye gidecek orada anlaşılacak iyi yada kötü olduğu. Bu arada smear testim de temiz çıkmıştı.
Takiple kontrol altına alınabilen çok hikaye duydum umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
Kistiniz epey küçük doktorunuzda kanserlik bir durum yok demiş bunlar çok güzel haberler. ca değeriniz de çok yüksek değilmiş zaten. 2021 de olduğum ilk ameliyatımda 13 cm kistim ca-125 değerim 54 iken kistim iyi huylu çıkmıştı. Sadece tekrarlayan bir tür benimki. kalbinizi ferah tutun umuyorum ki smear testinizde güzel gelecek. Sağlıkla kalınkist 3cm bişeymiş ama ben yine de çok korktum şimdi smear testinin sonucunu bekliyorum.. çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun ca125 de 35,8 çıkmıştı
Patoloji sonucu musinoz kistedenom mu geldi acaba? Tekrarlayan bir tür diyince direkt aklıma bu geldi aynı dertten muzdaribimKistiniz epey küçük doktorunuzda kanserlik bir durum yok demiş bunlar çok güzel haberler. ca değeriniz de çok yüksek değilmiş zaten. 2021 de olduğum ilk ameliyatımda 13 cm kistim ca-125 değerim 54 iken kistim iyi huylu çıkmıştı. Sadece tekrarlayan bir tür benimki. kalbinizi ferah tutun umuyorum ki smear testinizde güzel gelecek. Sağlıkla kalın
Merhaba çok geçmiş olsunPatoloji sonucu musinoz kistedenom mu geldi acaba? Tekrarlayan bir tür diyince direkt aklıma bu geldi aynı dertten muzdaribim
Ben 2018 yılından itibaren 4 kez ameliyat oldum malesef benim sürekli tekrarlıyor. En son mayıs ayında oldum yine sonuç musinöz... çare yumurtalığın alınması ama almıyorlar yaşın genç tek çocuğun var vs vs devlet beni benden daha çok düşünüyor 8 ila 13 cm aralığında hep aldırdığım kistler cok yoruldum doktora gitmeye korkuyorumMerhaba çok geçmiş olsun
evet musinoz kistedenomdu ilki… şuanki 16 cm ölçüldü en son. bu cuma yine ameliyat oluyorum bakalım o ne çıkacak meraktayım
Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz benim 2021 di 3 sene sonrasında tekrarladı.
Benim başka sağlık sorunlarım nedeniyle ihmal ettim sanırım sık sık kontrole gitmekte fayda var
Birde sürekli aynı yumurtalıkta oluşum gosteriyor sol yumurtalık sağ tertemiz.Merhaba çok geçmiş olsun
evet musinoz kistedenomdu ilki… şuanki 16 cm ölçüldü en son. bu cuma yine ameliyat oluyorum bakalım o ne çıkacak meraktayım
Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz benim 2021 di 3 sene sonrasında tekrarladı.
Benim başka sağlık sorunlarım nedeniyle ihmal ettim sanırım sık sık kontrole gitmekte fayda var
Benimkide tam tersi.. doktora söyledim ama sağ taraftaki yumurtalığı kurtarmaya çalışmayın diyeBirde sürekli aynı yumurtalıkta oluşum gosteriyor sol yumurtalık sağ tertemiz.
Israrla kurtarıyorlarBenimkide tam tersi.. doktora söyledim ama sağ taraftaki yumurtalığı kurtarmaya çalışmayın diye
Sizde de tekrar oluştu mu kist şimdi kaç cm?⁰⁰
Israrla kurtarıyorlartemizse sonuç kisti alıp çıkıyorlar malesef Kocaeli İstanbul tarafinda gerçekten beni bundan kurtaracak yumurtaligimi alacak doktor arıyorum
Hazirandan beri gitmeye korkuyorum gidicem bu hafta tekrar çok yoruldum her gittiğimde kistin varlığını öğrenmekten. 13 cm iken banada zarar vermiş olabilecegini söylemişti öyle ki ultrasonda yumurtaligim kist büyüklüğünden görünmüyorduSizde de tekrar oluştu mu kist şimdi kaç cm?
Aslında bende ilk ameliyatta kurtarmaları taraftarıydım sonradan bir bebişim daha olduama sürekli ameliyat olmakta pek işime gelmez açıkcası ben doktoruma beni menepoza sokmadan temizleyin dedim
16 cm kistte yumurtalıkların sağlam kalmasını pek beklemeyiz dedi bakalım hayırlısı
Bende geçtiğimiz şubattan beri gitmeyi erteledim eylül ayında gittiğimde de önce 12 cm ekimde 14 bir hafta önce de 16 cm ölçüldü çok hızlı büyüyor yani.. sonrada daha erken gitmediğim için kendi kendimi yedim maalesefHazirandan beri gitmeye korkuyorum gidicem bu hafta tekrar çok yoruldum her gittiğimde kistin varlığını öğrenmekten. 13 cm iken banada zarar vermiş olabilecegini söylemişti öyle ki ultrasonda yumurtaligim kist büyüklüğünden görünmüyorduama sağlammış temizleyip kıstı aldılar sadece hayırlısı olsun hakkımızda zor bir süreç
çok teşekkür ederim siz de iyi olursunuz umarım.. sağlıklı günlerrKistiniz epey küçük doktorunuzda kanserlik bir durum yok demiş bunlar çok güzel haberler. ca değeriniz de çok yüksek değilmiş zaten. 2021 de olduğum ilk ameliyatımda 13 cm kistim ca-125 değerim 54 iken kistim iyi huylu çıkmıştı. Sadece tekrarlayan bir tür benimki. kalbinizi ferah tutun umuyorum ki smear testinizde güzel gelecek. Sağlıkla kalın