Yumurtalık kalitesi arttırma

Dilekdmr59

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
23
25
kızlar Femera ve Klomen kullanmadığım aylar yumurtam büyümüyor ve çatlamıyor kist yok hormon testi verdim herşey temiz eşim de de sorun yok 3 gün önce de rahim filmi çekildim herşey temiz yumurta kalitesi arttırmak için napabilirim sizce ne tür besinler veya kürler önerileriniz varsa yazın lütfen 🙏🏻

Kilonuz ne durumda ? Ben de bu ay letuya başladım ve pcoyum pcos değilim yani dışarıdan bir şey belli değil tüylenme yahut adet sorunum yok ama yumurtalarım büyümüyor. Senin gibiyim açıkçası bunu araştırıp duruyorum. Öğrendiklerimi paylaşayım. Bol su içip spor yapmak lazım folik asit içeren sebzeleri tüketiyorum her gün yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum paketli gıdalardan karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar bunları öğrendim. Başka bilgiler varsa buradan paylaşalım. İnşallah şifa olur 🤲🏻
kızlar Femera ve Klomen kullanmadığım aylar yumurtam büyümüyor ve çatlamıyor kist yok hormon testi verdim herşey temiz eşim de de sorun yok 3 gün önce de rahim filmi çekildim herşey temiz yumurta kalitesi arttırmak için napabilirim sizce ne tür besinler veya kürler önerileriniz varsa yazın lütfen 🙏🏻

Avakado ve yumurta yemek iyi diye duymuştum hergün ikisinden biri yenmeli birde incir vardı bildiğim
Konuyu tesadüfü gördüm yazdım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kilonuz ne durumda ? Ben de bu ay letuya başladım ve pcoyum pcos değilim yani dışarıdan bir şey belli değil tüylenme yahut adet sorunum yok ama yumurtalarım büyümüyor. Senin gibiyim açıkçası bunu araştırıp duruyorum. Öğrendiklerimi paylaşayım. Bol su içip spor yapmak lazım folik asit içeren sebzeleri tüketiyorum her gün yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum paketli gıdalardan karbonhidrat ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar bunları öğrendim. Başka bilgiler varsa buradan paylaşalım. İnşallah şifa olur 🤲🏻
1.70 boy 68 kg 2 kere folik asit kullandım 2 ay femara kullanınca yumurtalıklarım güzel büyüdü ve çatladı ama geçen ay akışına bırakmak istedim ovulasyon testiylede baktım yumurtam çatlamadı :(

Selam canım,
Bu görselleri Mustafa Taş vermişti bana tüp bebek doktoru. Belki seninde işine yarar.
Birde kürler yazacağım onuda başka bi doktor yazmıştı.

Kürlerin yapılışı
Her bir kür ayrı ayrı yapılır. Gün içinde tok karnına, demlenen suyu sadece 1su bardağı olarak içilir.

Kürleri yaparken 2 bardak suyu bir kabın içinde kaynatın. Kaynayan suyun içine yapacağınız ürünü atıp 5 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin.
Soğuduktan sonra sadece 1 bardak suyunu için.

Ne kadar konulacak.
Hayıt tohumu 1-1.5 tatlı kaşığı. Günde 1defa yapılıp içilecek.
Havuç 1 orta boy havucu 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.
İncir bir adet kuru inciri 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.

Soğan 1 orta boy soğanın dış kötü kabuğunu soyup 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın.
Soğan kürü sadece adet dönemi başlanıp 10 gün boyunca Günde 1 defa yapılıp içilecek. 10. gün sonunda bırakılacaktır.
Bir dahaki adet döneminde tekrar başlanacaktır.

Eklentiler

• IMG_9875.webp
    IMG_9875.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_9874.webp
    IMG_9874.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 128
Selam canım,
Bu görselleri Mustafa Taş vermişti bana tüp bebek doktoru. Belki seninde işine yarar.

Kürlerin yapılışı
Her bir kür ayrı ayrı yapılır. Gün içinde tok karnına, demlenen suyu sadece 1su bardağı olarak içilir.

Kürleri yaparken 2 bardak suyu bir kabın içinde kaynatın. Kaynayan suyun içine yapacağınız ürünü atıp 5 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin.

Ne kadar konulacak.
Havuç 1 orta boy havucu 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.
İncir bir adet kuru inciri 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.

Soğan 1 orta boy soğanın dış kötü kabuğunu soyup 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın.
Soğan kürü sadece adet dönemi başlanıp 10 gün boyunca Günde 1 defa yapılıp içilecek. 10. gün sonunda bırakılacaktır.
Çok teşekkür ederim siz de işe yaradı mı

Canım çakşır kökü suyu yumurtlamayı güzel etkiliyor eski zamanlarda koyunlara çift çift doğursun diye yedirirlermiş hatta ben kendimde de denedim içtikten sonraki ay hamile kalmıştım ilk gebelikti fakat sağlıksız oldu ama birbuçuk sene geçmişti evliliğimden olmamıştı çakşır kökü suyu içtikten sonra oldu

Canım çakşır kökü suyu yumurtlamayı güzel etkiliyor eski zamanlarda koyunlara çift çift doğursun diye yedirirlermiş hatta ben kendimde de denedim içtikten sonraki ay hamile kalmıştım ilk gebelikti fakat sağlıksız oldu ama birbuçuk sene geçmişti evliliğimden olmamıştı çakşır kökü suyu içtikten sonra oldu
Trendyolda gördüm de güvenilir mi bilemedim yada kendimiz alıp kaynatacak mıyız

Trendyolda gördüm de güvenilir mi bilemedim yada kendimiz alıp kaynatacak mıyız
Cnm ben kendim direk çakşır kökü alıp kaynatıp suyunu içtim hazır almadım ayrıca başka yararlarıda var afrodizyak etkisi var depresyona iyi geliyor erkekler için de yararlı aktardan direk kökü alıp kendin kaynatıp hazırlayabilirsin ben kökden bi kaç parça iki sürahi kadar suya koyup kaynattım sıcakken kavanozlara koydum bi hafta boyunca içtim sabah akşam bi çay bardağı

Selam canım,

Kürlerin yapılışı

Ne kadar konulacak.

İbrahim Saraçoğlu kürleri bunlar. Gerçekten faydalı ancak hepsinin bir zamanı ve sırası var.

Netten İbrahim saraçoğlunun kürlerini araştırmanızı öneririm. Özellikle bal tarçın çörekotu üçlüsü ve hayıt - testere dişli aslanpençesi çayı çok çok iyi. Kendi sitesinde mail adresine nasıl kullandığını sorarsanız asistanı yanıt verecektir.
Bunun yanında beeo marka arı sütü propolis hambal karışımı da birebir kalite için.

Vitamin alabilirsin takviye edici gıda, maxijuno impyl, prowomen, promotilwomen gibi

Tamam doktorunuz ordan almış.Bunlar yıllardır bilinen kürler ve İbrahim saraçoğluna ait. Mustafa taşı da iyi bilirim. Kendisiyle daha önce görüştüm fazla fazla

Saraçoğlunamı patentli?
O tvde söylüyor diye onamı ait oluyor?
Eminim öyledir.

Saraçoğlunamı patentli?
O tvde söylüyor diye onamı ait oluyor?
Eminim öyledir.
Evet patenti onda. Hatta kendi sitesinde kürlerin satışını da yapıyor. Size ya da doktorunuza aksi olsun diye söylemedim yanlış anlamayın sadece konu sahibi eğer asistanına yazarsa daha fazla bilgi sahibi olur diye söyledim

Back
X