fitil hemen geçiriyor iltihap ı bende sık sık oluyor bol bol su içmek temizliğe dikkat etmek ve pamuklu iç çamaşırı giymek gerekirmiş önlemek için.. sürekli iltihap tüpleri tıkar kısırlığa kadar gider diye okumuştum o yüzden aksatılmaması gerekn bir durum
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim devamlı karın ağrılarım oluyor kadın alttan muayene etti yumurtalıklarında az iltihaplanma var dedi fitil yazmış ben daha fitili almadım yumurtlama günlerim deyim adet bitince mi başlanıyor 4 aydır da bebek olmuyor ilk bebeğimi 8 ay önce kaybettim iltihap gebeliğe engel midir? Başına gelen var mı bilgilerinizi bekliyorum?
canım belirtin sadce karın ağrısımıydı? çünkü 3 aydır bendede çok ağrı var hatta geçen ay karın ağrısından acilde 2 gün yattım ama bişey yok dediler normal karından ultrasonla baktı herşey temiz dedi bak bende korktum şimdi
Saol cnm şuan yumurtlama günlerimdeyim adetten sonramı başlamak gerekiyo
o konuda bilgim yok doktoruna sor istersen.. ama bana hemen başla ve bitince yanıma gel o süre içerisinde eşinle yasak dedi .
valla cnm karın kasık ağrılarım vardı bide adetim 3 gün falan olmuştu ağrılardan hamileyim sandım ya kimyasal gebelikten sonrada bebiş olmayınca mecbur gittim alltan baktı bence sende bi git alttan baktır herşey karından görünmeyebilir
ya bizim burda alttan bakmıyorlark anca merkeze gitmem lazım neyse benim bat yarın eğer adet olursam (ki inş olmam) biter bitmez gideyim bende
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim devamlı karın ağrılarım oluyor kadın alttan muayene etti yumurtalıklarında az iltihaplanma var dedi fitil yazmış ben daha fitili almadım yumurtlama günlerim deyim adet bitince mi başlanıyor 4 aydır da bebek olmuyor ilk bebeğimi 8 ay önce kaybettim iltihap gebeliğe engel midir? Başına gelen var mı bilgilerinizi bekliyorum?
İnş. olmazsn cnm da gerek kalmaz ama olursun git bencede bugüne kadar bebeğimiz olmuyosa bi sorun vardır heralde demi tbi orasını Rabbim bilirde biz gene tedbirini alalım
merhaba Elif çok geçmiş olsun öncelikle. Benzer durum bendede var şimdi 35 haftalık hamileyim. Doktor dün alttan muayene etti iltihaplanma için fitil verdi ve 2 gün sonra gel yine olmazsa hastanede yatarsın dedi. Benim sana sormak istediğim Allah sabır versin ilk bebeğini 8 ay önce kaybetmişsin acaba iltihaplanma yüzünden mi kaybettin buna bağlı bir sorun muydu? Ben çok endişeliyim bu sorun yüzünden bebeğime birşey olur mu acaba diye.
haklısın canım hakkımızda hayırlısı ama bu ay bebiş olmazsa önümüzdeki aya gelmesini çok istiyorum çünkü kaybettiğim bebeğimle hemen hemen aynı zamanlara denk gelicek
İnş. hayırlısı cnm sen ilk bebeğini nezaman öğrenmiştin ben bayramın 4.günü yakın tarihlerimiz demi
ben hamile olduğumu hiç tahmin etmediğim için oldukça geç öğrendim öğrendiğimde 6+6 günlüktü
ilk değerin kaç cıkmıştı cnm
valla değerimi tam hatırlamıyorum ama hemen hem keseyi hem kalp atışını görmüştüm
Hadi hayırlısı ozaman cnm bu ay bnm için cok değerli inş. olur
Yok cnm üzülme benimm bebeğimin anomalileri vardı iltihapla alakası yok bu iltihap sonradan cıktı bende şaşırdım fitille geçer bebeğinede bişey olmaz inş. dua et
inş. canım allah gönlüne göre versin şu mübarek ayda inş. dilek kapılarımız açıktır. sen yine bayrama yakın alıcan galiba müjdeyi değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?