- Konu Sahibi mathildatuci
-
Ben bu soruyu Bahçecide ki doktoruma sordum. Ve bilimsel olarak kanıtlanmadığını hatta tam aksine bundan bir süre önce yapılan bilimsel araştırmalarda olumlu sonuçlar elde edilemediğini söyledi.Acaba neden sadece Bülent tıraş prp işlemini yapıyor diğer isim yapmış hastaneler yapmıyor ? Aklimdaki soru işaretlerinden biri de bu
Çok haklısınız bazı doktorlar çok acımasız olabiliyor hakkımızda hayırlısı olsun derdi veren Rabbim dermanımızıda verir inşallahinşallah canim yaa ben geç evlendim gerçi allah verecekse bunun yaşlara alakasını bulamıyorum senin yasin genç sanırım bu yüzden vücudun avantajlı kimi dr bana umut var okur kimisi hiç uğraşma parana canına yazık kimiside para almak için hee seyi yaptı ben sanırım yoruldum artık dr lara olan inancını yitirdim bi dr bana deseni okur doğurup kucağıma alıncaya kadar inanmam banada yumurta nakli dediler düşünmedim eşim düşündü sen istersen tamam dedim ama bu gunahida nasil taşırım bilemem dedim ve bir gün yine bir donor alin deyince eşim siz olsanız bizim durumumuzda yaparmisiniz dedi bi kaç saniye sonra hayır yapmazdım dedi dr bunuda anlamıyorum kardeşim kendi yapmicani bana niye soluosun
Hayır benim doktorum da yapacak bana ben Malatyada tedavi oluyorumşu anda yapan sadece bülent tıraş zaten
Sizin sorununuz neydi yaş kaç mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimiyi günler arkadaşlar iyisiniz inşallah bende cuma günü prp yaptırdım herkes için hayırlısı olsun herkesin yüzünün gülmesi gönlündekinin olması dileğiyle
Amin Canım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Ne vitamini verdi doktor bana hiçbir şey vermedi doktorumprp ücreti olarak 5000 tl verdik dr vitamin yazdı iki ay kullacağım yaklaşık o da 1500 civarı inşallah hiç kimsenin umutları emekleri paraları boşa gitmez
Merhaba Bülent tıraş ücreti ne kadar tup bebekdr um bülent tıraş
Cemile hanim kime yaptirdiniz prp yiArkadaşlar bu prp konusunda benim kafam çok karıştı prp yaptıralı bu beşinci haftam 2 gün boyunca adet olacakmışım gibi agrılarım oldu sonra çok az lekelenmeler bir hormonlara baktırayım dedim fsh uçmuş çok yükselmiş doktorda şaşırdı normalde düşmesini bekliyorduk dedi bende ters etki yaptı galiba 2hafta daha bekleyelim dedi doktor bilmiyorum bana faydası olmadı galiba hayırlısı sizde durumlar nasıl yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi
Kıbrısta yaptırdım ben çok ümit vermemişti doktor banaCemile hanim kime yaptirdiniz prp yi
Kıbrısta yaptırdım ben çok ümit vermemişti doktor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?