- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.761
MERHABA DEĞERLER AYNIYDI.PRP E2 DEĞERİMİ BİLE MAHVETMİŞ BENİM.DAHA ÖNCEKİ DEĞERİM ÇOK DAHA İYİYDİ.Daha önceki reglde değerleriniz nasıldı.
cem fıçıcıdamı prp yaptırdınız siz.Bende yaptırdım prp sizinkine yakın değerlerim. Prp yaptırmadan önce fsh 80 di. Prp den sonra 30 a düştü. E2 de 20. Cyclo ile regl oluyorum. Oksijen tedavisi de gördüm. İnşallah bir sonraki regl de değerlerimiz iyi olsun. Stres yapmayalım ama ister istemez insanın elinde değil. Sürekli yeni bir hamile haberi gelir mi diye burayı takip etmekten yoruldum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Evetcem fıçıcıdamı prp yaptırdınız siz.
ne zaman yaptırdınız siz? hiç mi yumurtlama olmadı sonrasında?Prp yaptırdım ama hiiiç faydasını görmedim malesef
Benim sorunum yumurta kalitesizliği yumurta çok ama kalitesiz o yüzden yapılmıştı Nisan ayında sonra tüp denedim ama değişen bir şey olmadı malesefne zaman yaptırdınız siz? hiç mi yumurtlama olmadı sonrasında?
Merhaba benimde ilk denemem prp öncesiydi ve boş çıkmıştı foliküller. Prp sonrası fostimon ü değiştirip gonal verdiler ve çatlatma aşamasında 3lü çatlatma yaptılar çok şükür dolu çıktı bu sefer. Hangisi iyileştirmiştir bilmiyorumMrb arkadaşlar nisan ayında prp yaptırmıştım sonraki iki ay kontrollerimde fsh çok yüksek çıktığı için tedaviye başlamadık bu ay fsh düştü bi yumurta oluştu kendiliğinden büyüdü ilaçsız bugün toplamam yapıldı ama boş çıktı yumurta değerler çok güzeldi e2 en son persembe günü kontrolde 190 dı yumurtam o gün 17 mmdi rahim duvarı 9 mm di aama yumurta boş.. Prp öncesi iki kez yumurtü toplamam olmuştu onlardada boş çıkmıştı yumurtam merak ettiğim konu bu boş yumurta ayrı bi hastalıkmı menopozlamı ilgili tamemen doktoruma soracaktım moralim bozuk olunca herşeyi unutmuşum böyle boş boş çıkıp sonrasinda dolu gelen yumurtası olan varmı
Çok teşekkürler prp olumlu etkimi yaptı acaba size yoksa bu üçlü çatlatma mı etkili benim yumurtam ilaçsız büyüdü ama hep boş çıkıyor zaten bi yumurta oluyor her ayMerhaba benimde ilk denemem prp öncesiydi ve boş çıkmıştı foliküller. Prp sonrası fostimon ü değiştirip gonal verdiler ve çatlatma aşamasında 3lü çatlatma yaptılar çok şükür dolu çıktı bu sefer. Hangisi iyileştirmiştir bilmiyorum
Çok teşekkürler prp olumlu etkimi yaptı acaba size yoksa bu üçlü çatlatma mı etkili benim yumurtam ilaçsız büyüdü ama hep boş çıkıyor zaten bi yumurta oluyor her aysizin prp öncesi kaç yumurtanız boş çıkmıştı prp sonrası kç yumurta dolu çıktı ve üçlü çatlatma nasıl oluyor bilginiz varmı ilk defa duyuyorum
benim prp den önce toplam 4 folikülüm vardı prpden 2 ay sonraki kontrolde 8 yükselmişti. Biz 1 ay daha beklemek istemiştik onda da 17 olmuştu. Hemen tedaviye başladık. İlaçlarla birlikte 20 den fazla folikül oluştu. 13 tane de yumurta toplandı. Bende ilk defa duydum. Çatlatma aşamasında gonapeptly adında ekstra bi iğne daha verildi bu sefer.Çok teşekkürler prp olumlu etkimi yaptı acaba size yoksa bu üçlü çatlatma mı etkili benim yumurtam ilaçsız büyüdü ama hep boş çıkıyor zaten bi yumurta oluyor her aysizin prp öncesi kaç yumurtanız boş çıkmıştı prp sonrası kç yumurta dolu çıktı ve üçlü çatlatma nasıl oluyor bilginiz varmı ilk defa duyuyorum
Peki çıkan foliküller dolu muydu kaç tanesi döllendi sayıda çok güzel artış olmuşbenim prp den önce toplam 4 folikülüm vardı prpden 2 ay sonraki kontrolde 8 yükselmişti. Biz 1 ay daha beklemek istemiştik onda da 17 olmuştu. Hemen tedaviye başladık. İlaçlarla birlikte 20 den fazla folikül oluştu. 13 tane de yumurta toplandı. Bende ilk defa duydum. Çatlatma aşamasında gonapeptly adında ekstra bi iğne daha verildi bu sefer.
Prp çok işe yaramış gibi görünüyor sizde maşallahh bende maalesef çok işe yaramadı belkide dolu çıkmasının nedeni de prpdir inşş güzel sonuçlar alırsınız bi doktoruma sorayım gidince üçlü çatlatmayı çok teşekkür ederim bu arada doktorunuz kimdi :)benim prp den önce toplam 4 folikülüm vardı prpden 2 ay sonraki kontrolde 8 yükselmişti. Biz 1 ay daha beklemek istemiştik onda da 17 olmuştu. Hemen tedaviye başladık. İlaçlarla birlikte 20 den fazla folikül oluştu. 13 tane de yumurta toplandı. Bende ilk defa duydum. Çatlatma aşamasında gonapeptly adında ekstra bi iğne daha verildi bu sefer.
Tavsiyeniz var mı acaba canımYumurta KALİTESİNİ ARTIRMAK için lütfen antioksidan gıda takviyeleri kullanın.
Tavsiyeniz var mı acaba canım
Çok sağol canım teşekkürlerOmega-3
Koenzim Q10
L-Arginin
L-Kartinin
Astaksantin
DNA hasarını azaltmak amaçlı doktorlar gonamax ya da impryl veriyorlar. Bu ikisinden birisi de kullanabilirsiniz. Benim doktorum impryl vermişti geçen sene. Genetik testten de geçen 1 embriyomuz olmuştu. 3 ay kullanmanız gerekiyor. Doktorum öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?