- Konu Sahibi mathildatuci
Oluşmaz inşaallah,bence rahat ol.Öyle bir sorunun varlığından haberdarsa Yiğit Hoca,illaki gerekeni yapardı.Kanaatime göre çok değerli bi hekim kendisi,son bir haftada bana çok destek oldu,artık tedaviye de gelmeyecek belki diye ilgilenmeyebilirdi.Bende kullanmadığım için oluşmuştur.
evet bulent hocanin hastasiyim. Hocamla ilk tanismamiz gecen sene subat ayinda olmustu.mart ayinda tup bebek tedavisine baslamaya karar verilmisti ama spontan gebelik suprizi ile karsilasmistim mart ayinda.fakat maalesef 8. haftada yola devam edemedi mucize Spontan gebelik surecinde Bulent hocama gitmeye devam ettim. Kurtaj onermedigi icin uzun bir sure dusmesini bekledik fakat inatci cikti.4.ayin sonunda agustos ayinda mecburi kurtaj oldum.bulent hoca havuz yontemini onerdi bana. Tup bebek denemesi oncesinde 3 aya yakin humotrope ,cycloSi
zde mi bulent hocaya yaptirdiniz yeni mi yapildi
Ve diger vitaminler devam etti.ilk tup bebek denemesi kasim ayinda oldu.tek yumurta toplandi.ikinci toplama subat ayinda oldu.3 yumurta elde edildi.mart ayi basinda prp yapildi.3.opu icin beklemedeyim..bakalim neler olacak.yasayip gorecegim:)