- Konu Sahibi mathildatuci
-
Benim de öyle oldu,10 gündür falan ani kramplarım oluyor,kimse net bişey söyleyemiyor aslında..21 gün oldu bir once ki adetim biteli bugun adet agrisi var niye boyle oldu bilemedim yumurtaliklarimdada bazen kasilma gibi biseyler oluyo
Lekelenme ve 10 güne kadar Adet gecikmesi normal dediler,PRP kaynaklıymış...Ultrasona 10 gün sonra alacaklarmış,kahverengi ve azdı,benim adet tarihim saatine kadar aynı olunca,ben de anlayamadım.Açıkçası bu gecikme rahatsız da etti beni,inşaallah olumsuz bişey yoktur..Neye bagladilar lekelenmeyi ne olabilirmiş adetinize normalde adet günunuz muydu lekelenme kahverengi mi yogun mu yoksa tek tuk mu peki yumurta falan goremediler mi ultrasonla
Nasi bi islem hiperbarik oksijem ne kadar ucreti sizde mi bülent hocada prp yaptirdiniz yaptirmadan once kac yumurtaniz oluyordu
Ben Yeditepe'de yaptırdım. Görüşmeye gidince size bir tedavi protokolü öneriyorlar ve o protokolü uyguluyorlar. Hiperbarik oksijen tedavisi özel basınçlı bir kabinde maske ile 2 saat süre ile oksijen solunarak yapılıyor. Ben günde 2 kez 2 saat aldım. Daha sonra PRP yapıldı. Gerekli tüm bilgileri ekipten alıyor ve ona uyuyorsunuz. Benim PRP öncesi hiç yumurtam yok. 10 yıl önce erken menopoz teşhisi vardı.Nasi bi islem hiperbarik oksijem ne kadar ucreti sizde mi bülent hocada prp yaptirdiniz yaptirmadan once kac yumurtaniz oluyordu
Hic adet gecikmesinden bahsettiklerini hatirlamiyom erken adet olunabilie 2 gun oncesine kadar falan diye kimde duydum burda grupta mi bilemedim de girdik bi yola bakalim neler olcak hepimizde burda surekli paylasim yapalim ki birbirimize faydamiz olsunLekelenme ve 10 güne kadar Adet gecikmesi normal dediler,PRP kaynaklıymış...Ultrasona 10 gün sonra alacaklarmış,kahverengi ve azdı,benim adet tarihim saatine kadar aynı olunca,ben de anlayamadım.Açıkçası bu gecikme rahatsız da etti beni,inşaallah olumsuz bişey yoktur..
Ne kadara yaptirdiniz iki islemideBen Yeditepe'de yaptırdım. Görüşmeye gidince size bir tedavi protokolü öneriyorlar ve o protokolü uyguluyorlar. Hiperbarik oksijen tedavisi özel basınçlı bir kabinde maske ile 2 saat süre ile oksijen solunarak yapılıyor. Ben günde 2 kez 2 saat aldım. Daha sonra PRP yapıldı. Gerekli tüm bilgileri ekipten alıyor ve ona uyuyorsunuz. Benim PRP öncesi hiç yumurtam yok. 10 yıl önce erken menopoz teşhisi vardı.
Aynen canım,bana da PRP sonrası erken adet olabilirsin demişlerdi,şimdi de 10 güne kadar gecikme normal diyorlar ve hala regl olmadım.Hayırlısı artık,bayağı strese girdim.Hic adet gecikmesinden bahsettiklerini hatirlamiyom erken adet olunabilie 2 gun oncesine kadar falan diye kimde duydum burda grupta mi bilemedim de girdik bi yola bakalim neler olcak hepimizde burda surekli paylasim yapalim ki birbirimize faydamiz olsun
Hiperbarik 3000 TL, PRP de 3000 TL'ye yakın bir rakamdıNe kadara yaptirdiniz iki islemide
Aman sakın stres yapma aklindan birazda olsa uzaklastir stres hormon dengemizi bozuyor adetinde gecikir olacak herseyimiz guzel gidecek sonunda kucaklarimiz dolacak Allahin izni ileAynen canım,bana da PRP sonrası erken adet olabilirsin demişlerdi,şimdi de 10 güne kadar gecikme normal diyorlar ve hala regl olmadım.Hayırlısı artık,bayağı strese girdim.
Sizin fiyat uygunmus universite hastanesi dediniz sanirimHiperbarik 3000 TL, PRP de 3000 TL'ye yakın bir rakamdı
Yeditepe Üniversitesi'ndeSizin fiyat uygunmus universite hastanesi dediniz sanirim
Yeditepe Üniversitesi'nde
Amin,inşaallah.Ben en çok yeni bir kist oluşmasından korkuyorum,tedavi ertelenir diyeAman sakın stres yapma aklindan birazda olsa uzaklastir stres hormon dengemizi bozuyor adetinde gecikir olacak herseyimiz guzel gidecek sonunda kucaklarimiz dolacak Allahin izni ile
Bu konuda Dr, Nihal Hoca’dan bilgi alabilirsiniz. Ben bu işlemi yaptırdığım için sizlerle paylaşmak istedim ancak ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Takip yapılarak etkiler izlenecekmiş. Yaş 42 amh 0.01. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.Bu uygulama sizde Etkisini ne zaman gösterecekmiş ? Ve sizin amh ve yaşıınız kaçtı?
Teşekkürler gelişmeleri bizlerle paylaşırsınBu konuda Dr, Nihal Hoca’dan bilgi alabilirsiniz. Ben bu işlemi yaptırdığım için sizlerle paylaşmak istedim ancak ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Takip yapılarak etkiler izlenecekmiş. Yaş 42 amh 0.01. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
O benimde korkum gecen ay güya kistimin icini bosalttilar ilk adetle gittim adetin 4. Gunu yeniden kist olustu dogum kontrol hapini yeni birakmistim halbuki nasi bi sacmaliksaAmin,inşaallah.Ben en çok yeni bir kist oluşmasından korkuyorum,tedavi ertelenir diyeAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim de kist ve doğum kontrol haplarından sonra yumurta sayım azaldı sanki,çünkü kistten önce diğer doktorum 2/3 yumurta diyordu,Bülent hoca 1 yumurta dedi.Peki senin kist oluşan aylarda adetinde gecikme oldu mu?Ben şimdi bu gecikme kistten mi diye düşünmeye başladım bugün,yarın memlekete dönünce mutlaka ultrason yaptıracağım kist var mı diye..O benimde korkum gecen ay güya kistimin icini bosalttilar ilk adetle gittim adetin 4. Gunu yeniden kist olustu dogum kontrol hapini yeni birakmistim halbuki nasi bi sacmaliksa
Benim yillardir benimle olan basit kistlerimdi aynen benim 4 tane vardi kisti bosalttiginda bakti bosalttiktan sonra dogum kontrol hapi kullaninca 1 yumurta var dediler bir ayda 4 yumuryaya ne oldu nasi sacmalik anlamadim inan ki hic bisey anlamiyom bu aralar diyorum ki prp yi yaptirdin önumuzdeki ay git rahim ici genisletmesini yaptir bir ay daha dene gebelik olcak mi yoksa git devam et diyom yada riske atma diyom valla nasi bi yol cizecegimi bilemedim şaşırdim kaldim tabi git bi devlet hastanesinde en azindan ultrosonla soylerler folukul falan sanirim bizim icimizi rahatlatcak cumlelere ihtiyacimiz varBenim de kist ve doğum kontrol haplarından sonra yumurta sayım azaldı sanki,çünkü kistten önce diğer doktorum 2/3 yumurta diyordu,Bülent hoca 1 yumurta dedi.Peki senin kist oluşan aylarda adetinde gecikme oldu mu?Ben şimdi bu gecikme kistten mi diye düşünmeye başladım bugün,yarın memlekete dönünce mutlaka ultrason yaptıracağım kist var mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?