- 28 Şubat 2019
- 16
- 11
- 3
- 47
- Konu Sahibi mathildatuci
-
Merhaba bende 1 hafta sonra gidicem eğer vazgeçmezsemBenim randevum yarın,bi aksilik olmazsa...10 gündür yumurtalıklarım da ani kramplar oluyor,ovulasyon dönemim de bitti,diğer arkadaşlarda oluyor mu merak ediyorum.Doktora sordum,foliküllere bağlıdır dedi,kist falan oluşmasın da,hayırlısı artık...
inşallah hayırlısı olur canım olumlu sonuçlar alırsınBenim randevum yarın,bi aksilik olmazsa...10 gündür yumurtalıklarım da ani kramplar oluyor,ovulasyon dönemim de bitti,diğer arkadaşlarda oluyor mu merak ediyorum.Doktora sordum,foliküllere bağlıdır dedi,kist falan oluşmasın da,hayırlısı artık...
Teşekkürler canım,inşaallah..inşallah hayırlısı olur canım olumlu sonuçlar alırsın
Merhaba bende 1 hafta sonra gidicem eğer vazgeçmezsemKaçınci günü uyguluyolar prpyi acaba
Inşallah herkes güzel haberler verir.Uygulama çok yeni olduğu için sanırım sonuçla ilgili kimse kesin bilgi veremiyor.Benimde yqşım 42 1 ay bile farkeder dedikleri için çok beklemek istemiyorum ama herkes gib prpyle ilgili bir umut bir umutsuzluk var içimde ,sonumuz hayırlı olur inşallah....bana 7.günü yapıldı prp Gamze hanım ilk 10 gün içinde uygulanabildiğini söylemişti bana benim ilk adetim adet denirse tabi leke tarzında kahverengi akıntı şeklinde geçti sanırım içim de bir umutsuzluk belirdi .Ben hiç kimsenin umutları emekleri paraları boşa gitsin istemiyorum.Hep dualarımdasınız sizleri tanımasam bile keşke elimden daha fazlası gelebilse arkadaşlar güzel haberler vermek dileğiyle
Merhaba inşallah olumlu geçmiştir randevunuz.Bir gelişme olmuş mu acaba?Benim randevum yarın,bi aksilik olmazsa...10 gündür yumurtalıklarım da ani kramplar oluyor,ovulasyon dönemim de bitti,diğer arkadaşlarda oluyor mu merak ediyorum.Doktora sordum,foliküllere bağlıdır dedi,kist falan oluşmasın da,hayırlısı artık...
Gittin mi arkadaşım neler oldu bizede anlatir misinBenim randevum yarın,bi aksilik olmazsa...10 gündür yumurtalıklarım da ani kramplar oluyor,ovulasyon dönemim de bitti,diğer arkadaşlarda oluyor mu merak ediyorum.Doktora sordum,foliküllere bağlıdır dedi,kist falan oluşmasın da,hayırlısı artık...
Gittin mi arkadaşım neler oldu bizede anlatir misin
[/QUOTE
Çok az lekelenmem oldu,biz de adet olarak kabul edip gelmiştik bu tarafa ama regl olarak kabul edilmedi ve 10 gün daha beklememiz gerektiğini söylediler,10 gün içinde adet olmazsam tekrar ultrason için gelecekmişiz.Hiçbirşey yapılmadı anlatacağınız ve hala adet olmadım lekelenme dışında.Stresim daha da arttı
Merhaba inşallah olumlu geçmiştir randevunuz.Bir gelişme olmuş mu acaba?
Benim ilkinde lekelenme şeklinde oldu ikincisi ayın 15 16 gibi olması lazım bekliyorum gelişmelerden haberdar ederim doktora sordunuzmu yada gittinizmiPRP yaptıran arkadaşlardan 2.adet tarihinde lekelenme ya da gecikme olan oldu mu acaba başka?
Neye bagladilar lekelenmeyi ne olabilirmiş adetinize normalde adet günunuz muydu lekelenme kahverengi mi yogun mu yoksa tek tuk mu peki yumurta falan goremediler mi ultrasonlaGeldik İstanbul’a ama olumlu mu olumsuz mu biz de anlamadık.10 gün daha bekleyeceğiz,lekelenme oldu bende de adet olarak kabul etmediler,10 gün olmazsam ultrason için gelecekmişim.Lekelenme gibi bi durum da bende ilk kez oluyor,anlam veremedik doğrusu...
Merhaba arkadaşlar,
Yumurtalık gençleştirme için PRP uygulaması ile birlikte başarıyı artıracak ek bir yöntem Türkiye'de ilk ve tek olarak Yeditepe Üniversitesi'nde Prof.Dr. Cem Fıçıcıoğlu ve Doç.Dr. Zehra Nihal Dolgun Altıntaş tarafından yapılmakta. İmkanı olanların görüşmeye gitmesini öneririm.
Prof.Dr. Cem Fıçıcıoğlu ve Doç.Dr. Zehra Nihal Dolgun Altıntaş PRP ve hiperbarik oksijen tedavisi içeren bir protokol uyguluyorlar. PRP zaten bildiğiniz yöntem, hiperbarik oksijen tedavisi ise vücuda oksijen verip dokuların oksijenlenmesini sağlıyormuş. Bu yöntemin faydalı olacağı ve PRP başarısını artıracağı düşünülüyor. Görüşmeye gittiğinizde hocalar tüm pozitiflikleri ve gülen yüzleri ile size ayrıntılı olarak anlatacaklardır.
Ben yaptırdım. PRP öncesinde hiperbarik oksijen tedavisi aldım daha sonra PRP yapıldı. Henüz 15 gün oldu.Siz yaptırdınız mı?
Nasi bi islem hiperbarik oksijem ne kadar ucreti sizde mi bülent hocada prp yaptirdiniz yaptirmadan once kac yumurtaniz oluyorduBen yaptırdım. PRP öncesinde hiperbarik oksijen tedavisi aldım daha sonra PRP yapıldı. Henüz 15 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?