- Konu Sahibi mathildatuci
-
Umarım döllenir,dualarımız seninle...40 yaş üstü grupta da Bahçeci Dr.Güvenç Bey’in PRP ile ilgili söylediklerini yazmışlar,bugün beklentim ve moral seviyem iyice düştü.Burada da bu 3.nötr etki oldu sanırım..
40 yaş üstü topicte yazılana göre; PRP ile ilgili ilk çalışmayı başlatan Harward Üniversitesi ve Prof.Dr Kutluk Oktay’mış. Bana da mantıklı geldi bu yaklaşım ne yazıkkiAynen Kafalar iyice karıştı? Anlamadım
Prp de bi önceki 2 ay hiç yumurtam olmuyodu benim amh 0.02 yaşım 24 ama çok bi faydasıda oldu diyemiyorum tabi bide 2 ay bekleme süresi var dediler ilk yumurtada yani ilk adetten sonra tedaviye başladık bizAaa cok uzuldum prp oncesi kac yumurta cikiyordu peki neden cogalmamis sordunuz mu acaba
Amin umarım hepimiz için iyi şeyler olur ben hiç düşünmeden yaptırdım fazla seçeneğim yoktu açıkçasıUmarım döllenir,dualarımız seninle...40 yaş üstü grupta da Bahçeci Dr.Güvenç Bey’in PRP ile ilgili söylediklerini yazmışlar,bugün beklentim ve moral seviyem iyice düştü.Burada da bu 3.nötr etki oldu sanırım..
herkese yapmıyorlar ki menapoza girmiş insanlara yapıyolarne zaman yapma ya başladı ben 2 sene once ordada tedavi gördüm ama hiç bahsetmedi bana dr
11 Mart olacak, artık nasıl bir kafa karışıklığı ise... :)Moralimizi yüksek tutmaya çalışacağız yine de...Olumsuz düşündüğümde,yaptırmasaydım da hep kafamda bir ''Acaba'' kalacaktı diyorum kendi kendime. Benim de (Adet tarihimde bir değişiklik olmazsa) 11 Şubatta belli olacak sonuçları.Hakkımızda hayırlısı artık...
o zamanda adet olmuyordum ilaçsız ama hiç bahsedilmediherkese yapmıyorlar ki menapoza girmiş insanlara yapıyolar
Bana PRP sonrası erken adet olabilirsiniz demişlerdi,ben sadece 2 gün erken oldum,miktar olarak normalden fazla olmuştu.Burada bi arkadaş daha lekelenme şeklinde olduğunu yazmıştı sanırım.iyi akşamlar arkadaşlar prp sonrası ilk adetiniz nasıldı?benim lekelenme şeklinde oluyor da merak ettim
hiç bu aşamayı yaşamadığım için bilmiyorum ama canım hakkında hayırlısı olsun insallah2 tane 8 hücreli ebriyom dondurulmus
Sagol hepimizin inşhiç bu aşamayı yaşamadığım için bilmiyorum ama canım hakkında hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?