- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #2.741
yaş 36 prp den 3 ay sonra
Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahdoğalmi kaldınız peki.yumurta oluşmasında olumlu bir gelişme yarattimi prp
prpyi takiben ziyade omega q10-biosteron ve gonamax vitaminlerini 3 ay kullandım ama prp mi yoksa bu vitaminler mi etkili oldu bilmiyorum, ama biosteron yani dhea nın yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum çünkü yabancı makaleleri okumuştum dhea nın olumlu etkisi olarak doktorlarınıza danışarak kullanın derimGözünüz aydınbu süreç içinde neler kullandınız peki nasıl gelişti
Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahdoğalmi kaldınız peki.yumurta oluşmasında olumlu bir gelişme yarattimi prp
Çok teşekkür ederim ben de kullanıyorum şu an doktorum bana da verdi. Omepa da kullanıyorum ve cyclo kullandım bir kutu fsh 123 ten 70 e düştü. Bir kutu daha kullanıcam bu ay insallah fsh yine düşme eğiliminde olursa tedaviye başlıcaz inşallah.teşekkürler tüp bebekle, prpyi takiben ziyade omega q10-biosteron ve gonamax vitaminlerini 3 ay kullandım ama prp mi yoksa bu vitaminler mi etkili oldu bilmiyorum, ama biosteron yani dhea nın yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum çünkü yabancı makaleleri okumuştum dhea nın olumlu etkisi olarak doktorlarınıza danışarak kullanın derim
Genelde tüp bebek tedavisi için merkezler omepa yi öneriyorlar canım.ben de bunu kullanıyorum.digeri hakkında bilgim yok.Omega q10 mu iyi astalife mi acaba bilginiz var mı
Sizde mi buğra beye gidiyorsunuzBuğra hocadan önce bende omepa kullanıyordum astalife verince benzaten omepa kullanıyorum dedim özellikle astalife kullanın dedi buğra hoca astaksantin olduğu için özellikle istiyor dedi eczacı hanım
İnşallah dileyen bekleyen emek veren herkesle beraber en hayırlısından nasip etsinBenim de 1 tane yumurtam oluyor kök hücreyi bekliyorum vesilemiz nerede ise Rabbim karşımıza onu çıkartsın kolaylıkla tüm isteyen kardeşlerime ve bana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin biz devanne olalım kucağımızımis kokulu gözümüzün içine bakan bebeklerle doldursun İNŞALLAH
Merhaba iva için ankarada nereye gittiniz hacettepede hakan hoca damı denedinizBen burayı takip ediyorum ancak yazmamıştım semavi ile özelden konuşmamız olmuştu . Ben hacettepede yapılan iva lardan biriyim ve ivada olumlu sonuç elde edemedim. Senelerdir Batı tıbbını kullandığım İçin özellikle fitoterapiye geçtim ve buğra hocaya başladım. Benim amh 0.01 fsh 90 e2 10-15 gibi çıkıyordu . İvada çok fazla ilaç iğne kullanmama rağmen e2 en fazla 90 çıktı fakat yumurta oluşmadı ve sonrasında düştü zaten. Buğra hocayla 14. Seansımdayım semavi ile aynı işlemlerden geçtim fakat benim ivada sağ over alındığı için benim tedavim daha uzun sürecek. Şuanda bir gelişme yok ancak ben devam ediyorum ve benim bir çocuğum olacak ama bunun için hangi aşamalardan gerekiyorsa ne yapmam gerekiyorsa onun peşinden gidiyorum ve kovalıyorum. Belki yaptıklarımın sonunda yine en başa dönücem ve yine güzel bir sonuç elde etmemiş olucam ama herşeyi denemiş olucam. Beklemeyin arkadaşlar ilmi nerede bulursanız oraya gidin. Ben 1 sene iva için her hafta istanbuldan ankaraya geldim yine buğra hocayada yaklaşık 4 aydır geliyorum yine her hafta istanbuldan ankaraya geliyorum. Hayalinizin peşinden koşun ve asla pes etmeyin . Sonucunda minnoş bir bebek alıcaksam kucağıma çektiğim her cefa başım üstüne . Sağlıkla kalın ...
Merhaba , Evet sezcan hoca Gürkan hoca ve hakan hoca yaptıMerhaba iva için ankarada nereye gittiniz hacettepede hakan hoca damı denediniz
Bu yöntemi bi dönem bende takip etmiştim.hakan hocanın hastasıydım bi randevumda sorduğumda başarı elde edemedik demişti.Şuanda da prp yi kesinlikle önermiyo ama ben ona rağmen acıbademde denedim maalesef hiç olumlu sonuç elde edemedim şimdi keşke hakan hocayı dinleseymişim diyorumMerhaba , Evet sezcan hoca Gürkan hoca ve hakan hoca yaptı
Aslında bir arkadaşımızda yumurta gelişti fakat tutunamadı. Iva başarısız oldu açıkçası.Bu yöntemi bi dönem bende takip etmiştim.hakan hocanın hastasıydım bi randevumda sorduğumda başarı elde edemedik demişti.Şuanda da prp yi kesinlikle önermiyo ama ben ona rağmen acıbademde denedim maalesef hiç olumlu sonuç elde edemedim şimdi keşke hakan hocayı dinleseymişim diyorum
Merhaba iva için ankarada nereye gittiniz hacettepede hakan hoca damı denediniz
sonrasında hakan hoca ile iletişime geçtiniz mi yrni yöntemler ile alakalıAslında bir arkadaşımızda yumurta gelişti fakat tutunamadı. Iva başarısız oldu açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?