- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 45
- Konu Sahibi mathildatuci
- #2.041
Merhaba, yumurta rezervi az olanlara ve erken menapoz ve menapozdakilere.Peki kök hücre tedavisini hangi hasta gurubu için tavsiye ediyor bülent bey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, yumurta rezervi az olanlara ve erken menapoz ve menapozdakilere.Peki kök hücre tedavisini hangi hasta gurubu için tavsiye ediyor bülent bey
MERHABALAR, OMRUMU 7 OLARAK KAYITLI ARKADAŞ MENOPOZDAKİ VE ADETTEN KESİLMİŞ KİŞİLERDE KÖK HÜCRE ETKİLİ DEĞİLMİŞ DİYE YAZMIŞ DA . KÖK HÜCREYİ BEKLEMEMİZDE Kİ AMAÇ NE O ZAMAN ONU SORGULUYORUMMerhaba, yumurta rezervi az olanlara ve erken menapoz ve menapozdakilere.
Değilmiş timur gürhan Instagram sayfasında ikisinin birbirinden cok farklı tedavi olduğunu söylediprp ile kök hücre tedavisi farklı şeyler mi ? bilgisi olan yazabilir mi ?
Değilmiş timur gürhan Instagram sayfasında ikisinin birbirinden cok farklı tedavi olduğunu söyledi
Prp ve kök hücre farklı tedaviler menapozdaki hastalara da uygulanacağını söyledi bülent hoca 5-6 aya kalmazmış.MERHABALAR, OMRUMU 7 OLARAK KAYITLI ARKADAŞ MENOPOZDAKİ VE ADETTEN KESİLMİŞ KİŞİLERDE KÖK HÜCRE ETKİLİ DEĞİLMİŞ DİYE YAZMIŞ DA . KÖK HÜCREYİ BEKLEMEMİZDE Kİ AMAÇ NE O ZAMAN ONU SORGULUYORUM
merhaba bende yeni başladım bu prp uygulamasına 24 yaşındaym ama erken menopoz teşhisi koyulmuştu. Yaptıran hanımlar var mı sonuçları nasıl acaba ?
Merhaba Canm, bn bu sabah gittimkan verdim e2 için gnal f e başlamştm ikinci kutumdayım bnm de solda görüldü yumurta sen hangi doktora gidiyorsun?Merhabalar
Daha onceden yazmistim bende 25 yasindayim ve ayni teshis koyuldu 2 ay once prp yapildi 2.reglimde 2.gun tahlil verdim sonuclar iyi cikinca bugun ultrasona girmemi istediler sagda ve solda 1 er tane yumurta gorduler yarin klinige gidecegim bakalim ne diyecekler nasil bir yol izleyecegiz kendimi cokta kaptirmak istemiyorum bos cikar vs diye gelismeleri yazarim yine
Ankaraya gurgan klinige gidiyorum canim simdi muayeneden ciktim solda 1 tane goruldu banada gonalf verdi ve yaninda takviye edici haplar cumartesi tekrar kontrolum varMerhaba Canm, bn bu sabah gittimkan verdim e2 için gnal f e başlamştm ikinci kutumdayım bnm de solda görüldü yumurta sen hangi doktora gidiyorsun?
Ben tarık aksuya gidiyorum. Bu prp ne kdr işe yaradı peki sende ?Ankaraya gurgan klinige gidiyorum canim simdi muayeneden ciktim solda 1 tane goruldu banada gonalf verdi ve yaninda takviye edici haplar cumartesi tekrar kontrolum var