• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtalık çatlama belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canan_cc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
646
404
103
33
Kızlar bikaç konu başlığında sordum ama cvp alamadım. Hani sümüksü yumurta akı kıvamında bir akıntı gelebilir diyoruz ya ki sayfalarda da öyle yazıyor ama bu akıntı çatladığı zaman mı geliyor yoksa çatlamadan birgün önce mi? Bunu bilen varsa cevaplayabilir mi? Akıntının gelmesi çatladığını mı gösteriyor yani yoksa çatlayacağının işareti mi veya yumurtlamanın bittiğini mi gösteriyor??

Kızlar bikaç konu başlığında sordum ama cvp alamadım. Hani sümüksü yumurta akı kıvamında bir akıntı gelebilir diyoruz ya ki sayfalarda da öyle yazıyor ama bu akıntı çatladığı zaman mı geliyor yoksa çatlamadan birgün önce mi? Bunu bilen varsa cevaplayabilir mi? Akıntının gelmesi çatladığını mı gösteriyor yani yoksa çatlayacağının işareti mi veya yumurtlamanın bittiğini mi gösteriyor??
Ne guzel sormussun ama ben de bilmiyorum :( insalaaah birileri cevaplar da ogreniriz :)

Sag yada sol kasiga şimşek çakar gibi bi agri girip çıkması.vajinadan kaygan renksiz yada beyaz akinti sanki ic camasirin içinde terden yada islakliktan kayiyormus hissi.bazen de hamilelige yakin belirtiler.yediklerinin daha bi tadinin guzel gelmesi canının birşeyler çekmesi.kimisinde de üstüne görmüş gibi birkac damla pembe kan gelebiliyor yumurtlayinca benim duydugum bu.eger hic bisey yoksa el kol boyun vajina koltuk altinda ateş yükselmesi.

Kimse bilmiyor mu :olamaz:
ben biliyorm :) gecen ay yumurta takibi yaptiriyodm bendende geldi o doktoruma gittim yumurtam gelisme asamasndaydi hala yumurtlamadan 5 gun once geldi bende yumurtladm sanmstm ama birkac gun snra yumurta catliyor canim.sen o sivi gelince calismalara basla 1 hafta boyunca birgun dur birgun yap.

ben biliyorm :) gecen ay yumurta takibi yaptiriyodm bendende geldi o doktoruma gittim yumurtam gelisme asamasndaydi hala yumurtlamadan 5 gun once geldi bende yumurtladm sanmstm ama birkac gun snra yumurta catliyor canim.sen o sivi gelince calismalara basla 1 hafta boyunca birgun dur birgun yap.
Bende çatladı diye düşündüm demekki çatlama aşamasındaydı tamamdır gün aşırı yapıyoruz inşallah tutar :dua:

Kızlar ben de yine bu kulüpte gebelik için yakı bandı duymuştum okumuştum yani beline yapıştırıcı olsun ve ilişkiye giriyorsun ben de bugün onu yaptım belime yapıştırıp ilişkiye girdim bir buçuk saat kalkmadım daha sonra lavaboya gittim banyo yapana kadar bir şey yoktu Banyo yaptıktan sonra şeffaf bir akıntı geldi su gibiydi ve az idi Acaba ne olmuş olabilir ki

Ben son iki aydır ovulasyon testi kullanmaya başladım. Testin pozitif çıktığı zamanlara denk gelen ağrılarım oluyor. Regli ağrılarına benzer ama sanki yumurtalıklarım şişmiş ve patlıycakmış gibi hissediyorum. Bunlar çatladığının belirtisi mi bilemiyorum

Back