• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık agrısı

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba
Kızlar benim 10 yada 15 gunde bir sadece sol yumurtalıgımda cok siddetli bir agri oluyor.ama resmen kivrandiyor beni.doktora gidemedim.hem firsatim olmadi.hemde ne biliyim kotu bisey derse diye korkuyorum.
Bu sekilde bir rahatsizlik geciren var mi?

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

merhaba
kızlar benim 10 yada 15 gunde bir sadece sol yumurtalıgımda cok siddetli bir agri oluyor.ama resmen kivrandiyor beni.doktora gidemedim.hem firsatim olmadi.hemde ne biliyim kotu bisey derse diye korkuyorum.
Bu sekilde bir rahatsizlik geciren var mi?

Samsung'dan kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

cnm bnmde karın ağrım vardı doktora gittim yumurtalık iltihaplanması var dedi fitil yazdı bence bi doktora görünmelisin

cnm bnmde karın ağrım vardı doktora gittim yumurtalık iltihaplanması var dedi fitil yazdı bence bi doktora görünmelisin

Haklısın canım en yakın zamanda gitmem lazım.dunden beri hic gecmedi bi turlu

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

merhaba, ağustos bende sağ yumurtalık enfeksiyonu geçirdim 5 gün antibiotik iğnesi iğne oldum, ağrularım geçmişti. şimdi 2 gündür hafif kasılmalı bağırsak doluluğu gibi bir ağrı yaşıyorum, mrv_090 siz doktora göründünüzmü? Kronikleşmesinden korkuyorum, önce apandist sandılar zira çok karıştırılan bir durummuş, tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Belirtiler; Bağırsaklarda doluluk hissi, gaz ağrısı gibi bir ağrı karında şişlik, kasılmalar ani saplanmalar

Back