• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalığın ters dönük olması ne anlama gelir? lütfen yardımmmm!!

esmer59

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
443
90
123
Selam arkadaşlar. bi sorum olacak
eşimle çocuk istediğimiz için son 4aydır korunmuyoruz. bunun için doktora gidiyorum düzenli olarak. herhangi bi sorunum yok ama bilinçli bir hamilelik geçirmek için gidiyorum. 2ay önce doktorum yumurtalığımın ters dönük oduğunu söyledi. Bu çok nadir görülse de hiç bir sakıncası yokmuş gebelikle alakalı... yalnız, idrarda gebelik testi yapmak için,eğer yumurtalığınız ters dönükse en az 20 günlük bir gecikme olması gerekiyomuş. yani ters dönük olan yumurtalıklarda gebelik testi hemen sonuç vermezmiş.idrar testinde tabii...
Ben 3aydır sürekli adet gecikmesi yaşıyorum.5gün, 4gün bu ay da 7gün geçti (hala olmadım bu ay) doktorum böyle söylediği için test yaptırmak ta istemiyorum. bildiğiniz üzere kan testide pahalı. bu yüzden kan testide yaptırmak istemiyorum. size sorum;
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? ve yumurtalık ters dönükse her ay mı ters dönük oluyo ,değişiyomu?Bir de korunmayı bıraktığımızdan beri sürekli adetlerim gecikiyor. her ay şüpheyle,umutla bekliyorum. bu normal mi? lütfen yardımcı olun :(((
:18:

Back