bnmde sol yumurtalıgımda 2cm kist war.. benimde en büyü belirti adet gecikmesiydi we sonra cok cok koyu kahwerengi akıntılardıı... ilacla adet oldum gecen ay . ama bu ay kullanmadım we adet de olamadım =( ilaca alıstrmak istemiyorum yaa..sonra normal adet olunmuyo diyolar.. dr a gidemedim aslında hormon testi yapılması lazım kistin cinsinin ögrenilmesi için.. ama bn okulumdan dolayı gidemiyorum dr a
sende benim gibi bekarsın galiba canım doktorlarda bekar olduğumuz için pek ilgilenmiyor. şahsen benim öyle oldu hormon tahlilleri temiz çıktı. kist var dedi ilaç verdi bitti olay ama bence sen ihmal etme doktora görün. bende ilaç kullanmaktan yana değilim ama ya ilerde daha kötüsü olursa ben ilacın yanında hayıt tohumuda içiorum bu ilaç bitsin yenisini alıcam ve yanında hem hayıt içicem hemde civanperçemi sonra ilaca ara verip soğan suyunu içmeye başlıcam. allah yar ve yardımcın olsun
bn hamilede olabilitrim suan kistte olabilir kesim bilimiyrm sadece kist olanların belirtilerini merak ediyorum bnde varm ıdie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?